Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ικανοποιημένοι οι Έλληνες διεθνείς για το αποτέλεσμα της κλήρωσης



Οι Κώστας Κατσουράνης και Νίκος Λυμπερόπουλος σχολιάζοντας την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012 υποστήριξαν πως ο όμιλός μας θέλει προσοχή, ωστόσο χαρακτήρισαν βατή την κλήρωση.
 
Ο Κατσουράνης επισήμανε πως «δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση. Σημασία έχει το τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε ξανά με την Ρωσία. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστούμε εμείς μέσα στο γήπεδο και όχι οι αντίπαλοί μας. Για την πρεμιέρα υπάρχει πολύ άγχος.
Πάμε να το χαρούμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε εκεί για το καλύτερο. Θα προσέξουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να είμαστε όπως πρέπει».

Ο Λυμπερόπουλος τόνισε: «Είναι σίγουρα βατή κλήρωση αλλά στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε προβλήματα, αλλιώς θα έχουμε άσχετα με το γεγονός πως είναι βατή η κλήρωση. Εύχομαι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα που είναι η Ρωσία με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Θέλει προσοχή».
 
 
Ο Σωτήρης Νίνης χαρακτήρισε πολύ κρίσιμο το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδας ενώ ο Γρηγόρης Μάκος διευκρίνισε ότι σημασία έχει το πως θα παρουσιαστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 
Σε αυτό το επίπεδο και σε τέτοιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες. Όλες είναι δύσκολες για να φτάσουν μέχρι εκεί», τόνισε αρχικά ο Μάκος και μετά ανέφερε: «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ομάδα μας έχει πολύ καλά στοιχεία και το βασικότερο είναι το κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Έχουμε το χρόνο και θα δούμε».

Όσον αφορά στον συμπαίκτη του, Σωτήρη Νίνη εκείνος ισχυρίστηκε: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Είναι κρίσιμο. Η Πολωνία θα παίξει με τον κόσμο της και θα έχει μεγάλο ενθουσιασμό αφού το Euro γίνεται στην χώρα της».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha