Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πρέμιερ Λιγκ : Τα Χριστούγεννα έφεραν ...εκπλήξεις!



   Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησε τους φιλάθλους της που γέμισαν τον "Ολντ Τράφορντ" την Boxing Day και τους πρόσφερε απλόχερα θέαμα σκορπίζοντας με 5-0 την... άτυχη Γουίγκαν που βρέθηκε στο διάβα της. Η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον σε συνδυασμό με την... γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι (0-0 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ) έπιασε την συμπολίτισσά της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 πόντους! Νέο στραβοπάτημα για την Λίβερπουλ, διπλό της Νιούκαστλ, ισοπαλία η Σάντερλαντ με την Εβερτον
  Πάρτι έστησαν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" στο "Ολντ Τράφορντ", όπου φιλοδώρησαν με 5... τεμάχια την κακόμοιρη Γουίγκαν. Σε τρελά κέφια ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ο Παρκ (είχε ανοίξει το σκορ) και ο Βαλέντσια πέτυχαν τα υπόλοιπα δύο. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς στο 39' αποβλήθηκε ο Σάμον για αγκωνιά στο πρόσωπο του Κάρικ.

   Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος, Μάντσεστερ Σίτι "γκέλαρε" την έδρα της Γουέστ Μπρομ, καθώς έμεινε στο 0-0. Οι "Πολίτες" είχαν δοκάρι στο 54' με σουτ του Μπαλοτέλι, ωστόσο δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 73' με τον Τόμας. Τελικά το ματς έληξε δίχως τέρματα.
   Ο... κατήφορος της Λίβερπουλ συνεχίστηκε! Οι "Ρεντς" δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε στο "Ανφιλντ" την Μπλάκμπερν, καθώς έμειναν στο 1-1. Ο... Ανταμ με αυτογκόλ στο 45' είχε δώσει το προβάδισμα στους "Ρόβερς", με τον Ροντρίγκεζ απλά να ισοφαρίζει στο 53'.
   Μεγάλο διπλό για την Νιούκαστλ, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπόλτον με 2-0. Τα γκολ για τους "Ανθρακωρύχους" μπήκαν μέσα σε δύο λεπτά και συγκεκριμένα τα πέτυχαν ο Μπεν Αφρά στο 69' και ο Μπα στο 71'.
   Τέλος, Σάντερλαντ και Εβερτον έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 26' με τον Κόλμπακ και τους "Εφοπλιστές" να ισοφαρίζουν στο 51' με πέναλτι του Μπέινς, το οποίο, ωστόσο ήταν για να... γελούν τα σκυλιά!  Και μετά λέμε για τις... μούφες πέναλτι που δίνονται στην Ελλάδα...
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής: 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουίγκαν 5-0 (8' Παρκ, 41', 58', 78' πεν. Μπερμπάτοφ, 75' Βαλέντσια)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν 1-1 ( 53' Ροντρίγκεζ - 45' Ανταμ αυτ.)
Μπόλτον-Νιούκαστλ 0-2 (69' Μπεν Αρφά, 71' Μπα)
Σάντερλαντ-Εβερτον 1-1 (26' Κόλμπακ - 51' Μπέινς πεν.)
Τσέλσι - Φούλαμ 1-1 (47' Μάτα - 56' Ντέμπσεϊ)

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha