Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ψάχνουν γυμναστή στην ΑΕΚ


Ψάχνουν γυμναστή στην ΑΕΚΤην Τρίτη (27/12) αναμένεται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να πρέπει να βρει τη λύση στο θέμα γυμναστή.


Με την έναρξη της άδεις που έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές του, χωρίστηκαν σε όλα τα σημεία της γης (Ισλανδία, Κολομβία, Γαλλία, Ισπανία) προκειμένου να περάσουν το πενθήμερο των γιορτών με τους δικούς τους ανθρώπους.
Την Τρίτη όμως αναμένεται να επιστρέψουν όλοι, καθώς ακριβώς σε μια βδομάδα η ΑΕΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις με τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Σε αυτό το διάστημα, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το κενό και να δουλέψει λίγο στην φυσική κατάσταση, καθώς όπως είχε αναφέρει και ο Μανόλο Χιμένεθ, οι παίκτες δούλεψαν στην προετοιμασία και θα έφταναν μέχρι και τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια θα θέλανε πάλι μια μίνι προετοιμασία.
Σε αυτό το σημείο αντιμετωπίζει και το πρόβλημα ο τεχνικός της ΑΕΚ, καθώς ακόμα δεν έχει βρει γυμναστή για την ομάδα, με τον Αντώνη Κέζο να αποτελεί τον διακαή πόθο του Κωστένογλου, αλλά η Εθνική Κύπρου αποτελεί εμπόδιο στην συνεργασία.
Εάν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές ο προπονητής του δικεφάλου θα πρέπει να βρει την επόμενη λύση στη θέση του γυμναστή.
Συνέχεια στα δημοσιεύματα Έβερτον-Μανωλά
Ακόμα ένα δημοσίευμα από την Αγγλία, αυτή τη φορά από την Mirror, εμπλέκει την Έβερτον με τον Μανωλά. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει την κίνηση της προκειμένου να αποκτήσει τον νεαρό αμυντικό.
Μάλιστα, η μεταγραφή του άσου της Ένωσης σχετίζεται με την απομάκρυνση του Σιλβέν Ντιστέν, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και δεν υπάρχει επιθυμία από τα "ζαχαρωτά" να ανανεώσουν το συμβόλαιο.
Πάντως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν προκύπτει κάποια ενημέρωση, με τον Κώστα να δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ και η ΠΑΕ ΑΕΚ από την μεριά της δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση.
Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα ένα νέο σήριαλ με την επιστροφή της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις και την έναρξη του νέου έτους.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha