Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για Κοντρέρας



Τον Πάμπλο Κοντρέρας δεν θα τον βρει το 2012 στον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός έδωσε τα χέρια με την Κόλο Κόλο χαρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα οφειλόμενα για να κερδίσει την ελευθερία του.
Μετά από 4χρόνια παραμονής του στην Τούμπα ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχωρεί για άλλες Πολιτείες. Ο καλύτερος ξένος που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ δεν θα φορά πλέον την νέα χρονιά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Η συμφωνία του με την Κόλο Κόλο είναι πλέον δεδομένη για τα επόμενα 2χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 400.000 δολάρια.
Ο επαναπατρισμός του Χιλιανού αμυντικού ήταν δεδομένος από την στιγμή που υπήρχε διαφορά με τον ΠΑΟΚ στο οικονομικό. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να απέχουν στο οικονομικό κομμάτι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να του προσφέρει τα χρήματα που ζητούσε καθώς είχε αποφασισθεί από το σωματείο να ξεκινήσουν μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Ο Κοντρέρας βλέποντας πως η κατάσταση δεν επρόκειτο να αλλάξει, αποφάσισε να ρίξει γέφυρες στη πατρίδα του καθώς υπήρχαν πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες που γλυκοκοίταζαν τον 33χρονο αμυντικό. Μάλιστα αποφάσισε να στείλει την οικογένεια του στην πατρίδα του αφήνοντας ταυτόχρονα και το σπίτι που νοίκιαζε στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 30 του μηνός προκειμένου να συζητήσει για τελευταία φορά με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «gazzetta.gr» στον ΠΑΟΚ επιθυμούσαν η αποχώρηση του Κοντρέρας να είχε τις μικρότερες συνέπειες για τα ταμεία του συλλόγου. Οι οφειλές προς τον Χιλιανό αμυντικό, όπως και σε όλους τους παίκτες, είναι πολλές. Ο Κοντρέρας λοιπόν λέγεται πως χάρισε ένα μεγάλο μέρος από τις οφειλές για να κερδίσει την ελευθερία του τώρα και όχι το καλοκαίρι όπου λήγει και το συμβόλαιό του.
Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την λύση της συνεργασίας με τον Πάμπλο Κοντρέρας, με τον χιλιανό να σκέφτεται να δώσει μια συνέντευξη Τύπου με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη που είχε προς το πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά και για να εξηγήσει τους λόγους τις αποχώρησης του από τον Δικέφαλο του Βορρά

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha