Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Νίνη


Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Νίνη Νέο ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη, αυτή τη φορά από την Πορτογαλία και την Μπενφίκα...
Οι Πορτογάλοι φαίνεται πως παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του «πράσινου μέσου» και δεν αποκλείεται να τον «πλησιάσουν» μέσα στις επόμενες εβδομάδες…

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Πάρμα είναι αυτή που πρώτη έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη και περιμένει να αποκτήσει το δικαίωμα να του καταθέσει επίσημη πρόταση στις αρχές του 2012. Όμως η ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που επιθυμεί να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο του Παναθηναϊκού. 
Σύντομα στο παιχνίδι για την υπογραφή του αναμένεται να μπει και η Μπενφίκα. Οι "αετοί" της Λισαβόνας παρακολουθούν καιρό τον Νίνη και η προοπτική να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ως ελεύθερο είναι ιδιαίτερα δελεαστική.


Ο Νίνης φαίνεται μια αρκετά καλή ευκαρία για την Μπενφίκα καθώς οι αποδοχές που θα του προτείνουν, δηλαδή περίπου 800.000 ευρώ, είναι μικρές για το μπάτζετ τους. Η Μπενφίκα θεωρεί ότι θα δελεάσει τον Νίνη, διότι θα του προσφέρει τη δυνατότητα να παίξει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, σε ένα σύλλογο με ιστορία και προοπτικές για το μέλλον και φυσικά να αγωνιστεί δίπλα σε ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας. 
Παράλληλα, κάθε χρόνο πουλάει αρκετούς παίκτες στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Επομένως, θα είναι καθαρά θέμα του Νίνη να αδράξει την ευκαιρία και έπειτα να διεκδικήσει την είσοδο του στους μεγάλους της Γηραιάς Ηπείρου.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha