Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ - Δόξα Δράμας 0-0


Στο χειρότερο της παιχνίδι από την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ με την ουραγό του πρωταθλήματος, Δόξα Δράμας. Καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους.





Ίσως στο χειρότερο παιχνίδι της από την έναρξη της σεζόν, η ΑΕΚ έχασε πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην σκληροτράχηλη Δόξα, απογοητεύοντας τον κόσμο της ομάδας. Καμία δικαιολογία για τους κιτρινόμαυρους απέναντι σε μια ομάδα που ίσως να είναι σε χειρότερη θέση σε πολλά ζητήματα.

Από την άλλη μεριά, η Δόξα άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας και αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση μέσα στο ΟΑΚΑ. Μπορεί φυσικά να μην έπαιξαν ποδόσφαιρο, αλλά ότι μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα το έκαναν.

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Σέλιμος (Λακωνίας) / Μαγιάνης (Άρτας) Σταμάτογλου (Καβάλας)

4ος Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Αργυρίου, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Μάκος (Γκερέιρο 55'), Ρίκκα, Σιαλμάς (Καφές 76'), Κάρλος, Κλωναρίδης (Λεονάρντο 46'), Μπέλεκ

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος, Λεάντρο, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Λίμα, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι (Κουμπρόγλου 35'), Αραβίδης, Σοϊλέδης, Βάντερσον

Σκόρερ:

Κίτρινες κάρτες: Αμπουμπακάρι 7', Λεάντρο 45'+, Βάντερσον 82', Γεωργέας 82', Βρέτζος 86', Λεονάρντο 90'+

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε μουδιασμένα και για τις δύο ομάδες, κυρίως για την ΑΕΚ που αναμενόταν να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς. Μέχρι και το 23ο λεπτό δεν έγινε τίποτα αξιόλογο, με τον δικέφαλο να προσπαθεί να δημιουργήσει φάση και με την Δόξα να κρατάει μακριά τους αντιπάλους από την εστία του Σέρεμετ.

Από το επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις εκτελεστής ήταν ο Σιαλμάς που είδε και πάλι την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι ή για την ακρίβεια, ο επιθετικός της ΑΕΚ να μην κάνει το χατήρι στον κόσμο.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σιαλμάς έκανε λάθος, σε μια ωραία προσωπική του ενέργεια, και αντί για την πάσα - γκολ προτίμησε ένα αρκετά δύσκολο σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Σε όλο το 45λεπτο η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι και θα μπορούσε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ αν ο διαιτητής δεν ακύρωνε γκολ του Κάλα στις καθυστερήσεις, σε μια φάση αμφισβητούμενη.

Πάντως, η Δόξα είχε μια τεράστια ευκαιρία για να παγώσει το ΟΑΚΑ, αλλά το τελείωμα της φάσης φανερώνει και την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στην επανάληψη η εικόνα των δύο ομάδων άλλαξε, με την ΑΕΚ να παθαίνει βραχυκύκλωμα και την Δόξα να αρχίζει να πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ΑΕΚ έκανε την πρώτη μεγάλη της φάση στο 79' και ενώ η Δόξα νωρίτερα είχε δοκάρι στο 62'. Πολλές κακές πάσες από τους παίκτες της Ένωσης, διώξιμο στα τυφλά από τους παίκτες του Κατσαβάκη.

Το ματς ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην όποια προσπάθεια έκανε από την αρχή του πρωταθλήματος. Καμία δικαιολογία για τους κιτρινόμαυρους, που φάνηκε πως σνόμπαραν τον αντίπαλο και το πλήρωσαν.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Στην κακή εικόνα της ΑΕΚ σε όλο το ματς, στον μοιραίο για ακόμα ένα ματς Σιαλμά που έχασε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες και στο πάθος των Δραμινών, που από τη στιγμή που πέρναγε ο χρόνος πίστευαν περισσότερο στο θετικό αποτέλεσμα και τον δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η συνέντευξη Τύπου



Στατιστικά αγώνα


0
Γκολ
0
0
Ασίστ
0
14
Σουτ
6
8
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
1
2
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
4
4
Κεφαλιές
1
3
Αποκρούσεις
7
6
Επεμβάσεις
18
7
Κλεψίματα
7
8
Φάουλ
21
3
Οφσάιντ
2
13
Κόρνερ
1
44
Λάθη
42
6/24
Γεμίσματα
3/9


Το φιλμ του αγώνα




14': 
Μπαλιά τρύπα του Κάρλος στον Μπέλεκ, ο Καμερουνέζος σουτάρει στην απέναντι γωνία, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σέρεμετ

24': Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αργυρίου βγάζει την σέντρα από τα δεξιά, ο Σιαλμάς μόνος του στο δεύτερο δοκάρι απέναντι από το τέρμα, έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε άουτ.

27': Απίστευτη ευκαιρία και πάλι χάθηκε από τον Σιαλμά, όταν η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κλωναρίδη από τα αριστερά, έβγαλε πολύ καλή παράλληλη μπαλιά στην αντίπαλη μεριά, ο Σιαλμάς ερχόταν από πίσω, αλλά το χλιαρό πλασέ που έκανε έδιωξε ο Σικαλιάς σχεδόν πάνω στην γραμμή.

34': Καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, με τον Αραβίδη να βγαίνει στην αντεπίθεση μαζί με τον Ρούτση, δύο εναντίον δύο, βγήκε μπαλιά μέσα στην περιοχή στον δεύτερο παίκτη της Δόξας, αλλά το πλασέ ήταν τραγικό.

46': Αμφισβητούμενη φάση για την ΑΕΚ, ο Ρίκκα εκτέλεσε το φάουλ στο χώρο του κέντρου, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας ο Κάλα, έπιασε την κεφαλιά και πέτυχε το γκολ, αλλά ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ.4

51': Ακόμα πιο επιθετική η ΑΕΚ με την είσοδο του Λεονάρντο, ο βραζιλιάνος από τα αριστερά, βγήκε στην επίθεση, έσπασε την μπάλα στο κέντρο, έξω από την περιοχή ο Γεωργέας έδωσε ξανά στον Λεό, ο οποίος μόνος του από πλάγια θέση έκανε το σουτ στην αγκαλιά του Σέρεμετ.

62': Μεγάλη φάση για τους μαυραετούς. Στην επίθεση η Δόξα Δράμας με τον Βάντερσον, έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, πιάνει το σουτ και ο Κωνσταντόπουλος με τις άκρες των δαχτύλων του σε κόρνερ. Στην ίδια φάση, ο Τριποτσέρης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα με ψιλοκρεμαστή πορεία καταλήγει στο αντίθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, με την φάση να τελειώνει εκεί.

79': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με έμμεσο που κέρδισε ο Λεονάρντο, από πλάγια θέση και πολύ κοντά στη μικρή περιοχή, το εκτέλεσε ο Βραζιλιάνος, αλλά ο Βέρτζος με κεφαλιά σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

87': Ακόμα μια απίστευτη ευκαιρία για την Ένωση, με τον Μπέλεκ να κάνει ατομική ενέργεια από τα αριστερά, να βγάζει μπαλιά πάρε βάλε στον Γκερέιρο ο οποίος δεν ακούμπησε ποτέ την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha