Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις Βαλβέρδε για την επιστροφή Ντιόγο


 Το βατό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο μήνα που διανύουμε όχι μόνο δεν εφησυχάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τον προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ντιόγο, τονίζοντας ότι εξαρτάται από τον ίδιο εάν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, ενώ απέφυγε να πει κάτι συγκεκριμένο για τα μεταγραφικά.


«Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη» είναι η θέση του Ισπανού τεχνικού σχετικά με το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μπορείς να πεις πως κάποια παιχνίδια είναι εύκολα, αφού έχουν τελειώσει και αφού τα έχεις πάει πολύ καλά. Εξαρτάται απ΄το αποτέλεσμα. Πριν ξεκινήσει μία σειρά αγώνων ποτέ δεν μπορείς να πεις πως είναι εύκολα. Ξεκινάμε με τον Ατρόμητο, που είναι μία ομάδα η οποία φέτος παίζει πάρα πολύ καλά και έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια του Ιανουαρίου, όπως κάνουμε πάντα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν τα θεωρούμε εύκολα. Το αντίθετο θα έλεγα. Πιστεύουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον μεθαυριανό αντίπαλο του Ολυμπιακού ο Βαλβέρδε: «Το επίπεδο του Ατρόμητου είναι πολύ υψηλό εφέτος. Από πέρυσι ξεκίνησε την προσπάθεια να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Παρόλο που δεν ήταν ψηλά στη βαθμολογία, έφθασε στον τελικό του κυπέλλου. Όμως, φέτος πιστεύω πως θα τα πάει πολύ καλά. Του αξίζει που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Και θα συνεχίσει να τα πηγαίνει πολύ καλά, γιατί διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα είναι δίκαιο το γεγονός πως βρίσκεται τόσο ψηλά».

Χαρακτήρισε "ευεργετική" τη διακοπή του πρωταθλήματος, κυρίως για τους παίκτες που είχαν κουραστεί, αλλά όπως τόνισε «αν μας έκανε καλό ή κακό θα φανεί από τα αποτελέσματα». Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Ντιόγο, σχολίασε: «Είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει. Κι εμείς θα τον βοηθήσουμε. Δεν εξαρτάται, όμως, τόσο πολύ από εμάς, αλλά από τον ίδιο».

Για τα μεταγραφικά ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το δυναμικό που έχει: «Δεν μου αρέσει στη μέση της χρονιάς ν' αλλάζουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να έχουμε αυτόν τον "πυρετό" των μεταγραφών, όπως συνηθίζεται να υπάρχει αυτήν την εποχή. Μόνο αν κάποιος μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα, τότε καλώς να έρθει. Όμως αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μία χαρά. Είμαι ευχαριστημένος με το δυναμικό που έχουμε».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha