Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τραυμάτισαν αστυνομικούς σε καταυλισμό Ρομά



Τραυμάτισαν αστυνομικούς σε καταυλισμό Ρομά
Επίθεση με λοστούς, πέτρες και ξύλα, και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κατά αστυνομικών πραγματοποίησαν αθίγγανοι, κατά τη διάρκεια έρευνας σε καταυλισμό, στον Αγιο Ιωάννη της Κέρκυρας.

Ολα ξεκίνησαν, όταν επιχειρήθηκε έρευνα σε σπίτια συλληφθέντων για κλοπές. Είχε προηγηθεί έρευνα σε όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά.
Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν αντικείμενα, που είχαν κλαπεί από τουριστική επιχείρηση στον Βάτο Κέρκυρας. Οταν τα μέλη ομάδας αστυνομικού κλιμακίου, το οποίο συνόδευε εισαγγελέας, μπήκαν στον καταυλισμό, περίπου 20 αθίγγανοι επιτέθηκαν εναντίον τους με πέτρες, ξύλα, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Δύο συνάδελφοί τους πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από τις επιθέσεις των αθίγγανων, που τράπηκαν σε φυγή, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε περιπολικό και δίκυκλη μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ.
Κατά την έρευνα, ωστόσο, των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντίσταση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha