Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0 (video)



Με μία μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς η ουραγός Δόξα Δράμας απέσπασε 0-0 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ την περασμένη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, οι «μαυραετοί» έκαναν τη... ζημιά σε ακόμη έναν ισχυρό του πρωταθλήματος, διακόπτοντας το νικηφόρο σερί έξι αγώνων των «ερυθρολεύκων», που πλέον βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο όμως έχουν δύο ματς περισσότερα.
Οι πρωταθλητές έχασαν μεγάλη ευκαιρία πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα, όταν ο Φουστέρ έβγαλε τον Μιραλάς απέναντι από τον Σερεμέτ, όμως το πλασέ του Βέλγου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Αυτή όμως έμελλε να είναι και η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, αφού στη συνέχεια οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν μπόρεσαν να διασπάσουν τη «σφιχτή» αμυντική διάταξη των Δραμινών.
Ενα σουτ του Φουστέρ στο 17΄ (άουτ) και μία φάση στο 20΄ όπου ο Μιραλάς έχασε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Σερεμέτ να βγει και να μπλοκάρει ήταν ό,τι πιο αξιοσημείωτο ως την ανάπαυλα.

Ο Πάντελιτς δεν δικαίωσε την επιλογή του Βαλβέρδε να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, αντί του Τζιμπούρ, και έδωσε τη θέση του στον Αλγερινό για το δεύτερο 45λεπτο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία καλή στιγμή για τη Δόξα, με σουτ του Αμπουμπακάρι μέσα από την περιοχή στο 49΄ να φεύγει άουτ, για να ακολουθήσει μία τρομερή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο 60΄.
Μετά από φάουλ του Γέστε ο Τζιμπούρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια το σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Σερεμέτ, ο Τζιμπούρ πήγε να μπει στη φάση και να σπρώξει την μπάλα στην άδεια εστία, αλλά οι αμυντικοί τον πρόλαβαν και απομάκρυναν.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά με εμφανές πλέον το άγχος κατέφυγαν σε σέντρες προς την περιοχή των Δραμινών, που δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουν στο γκολ.
Το 0-0 έμεινε ως τη λήξη και ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας παράλληλα έντονο προβληματισμό με την απόδοσή τους.
Συνθέσεις
Δόξα Δράμας: Seremet, Σικαλιάς, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Στεργιανός (46` Κουμπρόγλου), Abubakari, Κατσικογιάννης (65` Τοπούζης), Lima, Ρούτσης, Σοϊλέδης (61` Αγγελούδης), Αραβίδης
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Μανιάτης, Makoun (71` Monje), Fuster (46` Yeste), Φετφατζίδης, Mirallas, Pantelic (46` Djebbour)
Αργότερα το video με τα highlights από το Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha