Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0



 Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας με 1-0 στο ΟΑΚΑ.
Με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, λόγω των απουσιών των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι, και χωρίς δημιουργικό παίκτη στο κέντρο (τιμωρημένος ο Κώστας Κατσουράνης, τραυματίας ο Κουίνσι) οι πράσινοι τα βρήκαν αρκετά σκούρα απέναντι στους Φαίακες. Παρόλα αυτά, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να ξεχωρίζει με την απόδοσή του και να χρίζεται για άλλη μια φορά σκόρερ, το τριφύλλι έφτασε στο τρίποντο και διατήρησε την επαφή του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Ο Αργεντινός, που πίεσε εξαντλητικά σε όλο το 90λεπτο την άμυνα των φιλοξενούμενων, πέτυχε ένα εύκολο γκολ στο 24' με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Σίλβα Κλέιτον. Στη συνέχεια αγωνίστηκε περισσότερο σε ρόλο πλέι μέικερ, όμως όσες φάσεις και να δημιούργησε, οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Μαζί με τον Λέτο εξαιρετικός ήταν και ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος για πρώτη φορά μετά το 2-3 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια (όπου είχε αποβληθεί στο 36') πήρε φανέλα βασικού από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Η Κέρκυρα από την πλευρά της προσπάθησε να πιέσει όσο άντεχε, αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Χαρακτηριστικό είναι το στοιχείο ότι απέναντι σε μια άμυνα με δεδομένα προβλήματα δεν έβγαλε ούτε μια σοβαρή τελική ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από εννιά ολόκληρα ματς.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha