Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ελεύθεροι αμυντικοί για τον Παναθηναϊκό


Άνρε ΦρίντριχτΟ Παναθηναϊκός ψάχνει για μία λύση στο κέντρο της άμυνας και το Sport24.gr βρήκε ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι αυτή την περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός ξέμεινε από αμυντικούς ποιότητας και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει από τη διοίκηση των πράσινων να καλυφθεί το κενό.

Αυτή την περίοδο βέβαια δεν υπάρχουν παίκτες πρώτης γραμμής στο προσκήνιο και για να βρεις κάτι αξιόλογο θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Εμείς βρήκαμε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι από το καλοκαίρι που μας πέρασε και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού.


Ορισμένα από τα ονόματα είναι γνωστά, κάποια λιγότερο γνωστά και ορισμένα άλλες εποχές θα προκαλούσαν σεισμικές δονήσεις. Σίγουρα πάντως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στα πάνω τους. 

Ας τους δούμε με τη σειρά...

Πάμπλο Κοντρέρας (33 ετών)


Δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού τον γνωρίζουμε από τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος δηλώνει πως θα γυρίσει στην πατρίδα του και την Κόλο Κόλο, όμως όσο δεν ανακοινώνεται τόσο η περίπτωση του παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Μαλκάζ Ασατιάνι (30 ετών)


Παίκτης με μεγάλη καριέρα στην Ρωσία και την Εθνική ομάδα της Γεωργίας. Ένας τραυματισμός τον έχει κρατήσει πίσω, όμως έχει την ποιότητα για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Άρνε Φρίντριχτ (32 ετών)


Οι 82 συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας τα λένε όλα. Ξέμεινε χωρίς ομάδας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένας σύλλογος με βλέψεις πρωταθλητισμού δεν θα ήταν κακή επιλογή μέχρι το καλοκαίρι.

Σαλιού Λασισί (33 ετών)


Η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα όμως έχει την εμπειρία από Γαλλία και Ιταλία. Είναι κοινοτικός, καθώς έχει γαλλικό διαβατήριο.

Ματέο Φεράρι (32 ετών)


Προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την Μπεσίκτας, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Τζένος, Ρόμα και Πάρμα. Ξέμεινε επειδή έψαχνε ένα καλό συμβόλαιο.

Μάρκο Ματεράτσι (37 ετών)


Μεγάλος; Ναι. Μεγάλος παίκτης όμως. Σίγουρα δεν είναι ο πιο γρήγορος στον κόσμο, όμως έχει την ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά σε ομάδα που δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα.

Σολ Κάμπελ (36 ετών)


Και αυτός έμπειρος αλλά έχει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο αρκετά χρόνια. Λαχείο...

Ίβιτς Ντραγκουτίνοβιτς (36 ετών)


Κάποτε γινόταν σφαγή γι αυτόν. Τα χρόνια πέρασαν όμως η πείρα και η κλάση παραμένει. Για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα ίσως να μπορεί να δώσει λύσεις.

Ολεγκέρ (32 ετών)


Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ είναι ελεύθερος. Σίγουρα του λείπουν ματς, αλλά είναι σε καλή ηλικία και με όρεξη ακόμα για ποδόσφαιρο.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha