Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!




ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΝΤ!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ
Πανικό έχει προκαλέσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλάδας τόσο στο εγχώριο κατεστημένο αλλά και στα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, μαζί με τις αγορές.
Ο αντιδραστικός αυτός συνασπισμός ανησυχεί βαθιά και αισθάνεται ιλίγγους μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χαθεί ο έλεγχος των ελληνικών εξελίξεων και να τεθεί η χώρα σε τροχιά προοδευτικής μετάβασης.
Από σήμερα Δευτέρα (7/5/2012) άρχισαν τα τύμπανα του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας, με αιχμή τον «κίνδυνο» της «ακυβερνησίας» και αθέτησης των «δεσμεύσεων», τα οποία εκπορεύονται από τις αγορέςκαι τα διεθνή κέντρα χειραγώγησης.
Σε πρώτο πλάνο ξεκίνησαν οι απειλές από τον ΔΝΤ σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια που σημειώνουν εντυπωσιακή βουτιά, πρώτα απ' όλα το ελληνικό χρηματιστήριο, με τις μετοχές ειδικά των τραπεζών να καταρρέουν!
Αυτές τις κρίσιμες ώρες η Αριστερά στο σύνολό της οφείλει να ..
επανασχεδιάσει ενωτικά την πορεία της και ο ελληνικός λαός ενωμένος να υπερασπιστεί το αναφαίρετο δικαίωμα του να χαράξει ο ίδιος κυρίαρχα το μέλλον του!
ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απειλεί να «παγώσει» την καταβολή των δόσεων προς την Ελλάδα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για την επιβολή νέων μέτρων λιτότητας, ανέφερε αξιωματούχος του ταμείου, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Dow Jones Newswire.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και οι πιστωτές της Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης, δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή σχεδίων, πέραν των όσων έχουν συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση.
Επιπλέον, ο αξιωματούχος του ΔΝΤ ανέφερε ότι η τρόικα δεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα μέχρι να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση, η οποία θα είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί.
Παράλληλα, αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέφερε στο πρακτορείο Dow Jones Newswire ότι το μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα και ότι όποιες διαπραγματεύσεις θα γίνουν σε εξαιρετικά περιορισμένα πλαίσια.
ΒΟΥΤΙΑ 7% ΣΤΟ ΧΑ
Στο limit down οι τράπεζες και πάνω από 10% οι απώλειες για τον FTSE 20 στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης. Βυθίζεται κατά 7,70% ο Γενικός Δείκτης, χαμηλότερα των 640 μονάδων και η προσφορά φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ στις 10:40.
Γενικευμένη εκποίηση όχι μόνο στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, με την Alpha Bank στο -21,25%, την Εθνική Τράπεζα στο 1,38 ευρώ, την Τράπεζα Πειραιώς στο -20,45%, τη Eurobank στο 0,51 ευρώ, αλλά με γενικότερη ρευστοποίηση θέσεων (και λόγω margin calls) σε μετοχές των ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ.
Είναι ενδεικτικό πως τη συγκριτικά ηπιότερη διόρθωση κατέγραφαν με -2,97% η μετοχή της Jumbo, με -3,31% της Coca Cola 3E, με -4,97% της Τιτάν.
Ανάλογη εικόνα στο σύνολο του κατακόκκινου ταμπλό και μοναδική... εξαίρεση από τους δείκτες το +0,03% του FT Small Cap λόγω της Έλαστρον.
Απώλειες έως σχεδόν 2 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφονται στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χρηματιστήριων, με τον DAX προς τις 6.440 μονάδες και τον CAC προς τις 3.110 μονάδες, ενώ και το ευρώ βρίσκεται σε εύλογη σημαντική πίεση και διόρθωση.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha