Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Περί κέντρων κράτησης των λαθρομεταναστών.




Λάθος μήνυμα στέλνουμε προς τις χώρες προέλευσης και διευκόλυνσης (Τουρκία) λαθρομεταναστών, με την πρόθεση μας να γίνει το Κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών μέσα στην Αθήνα.
Τα κέντρα κράτησης πρέπει να γίνονται όλα για λόγους σκοπιμότητας -δυσφήμισης και πείσης της Τουρκίας, δίπλα στον Έβρο, σχεδόν πάνω στα σύνορα.
Είναι πολύ σημαντικό και βοηθάει την Ελλάδα επικοινωνιακά αλλά και πρακτικά, να γίνουν όλα τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία, γιατί...
έτσι δεν θα μένει πλέον καμιά αμφιβολία ακόμη και στους ποιό φιλότουρκους ευρωπαίους ότι η Τουρκία είναι αυτή που σπρώχνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 
 Αλλά δεν υπάρχει και λόγος ένας λαθρομετανάστης που συλλαμβάνεται κατά την είσοδο του στον Έβρο, αυτός να αφήνεται ελεύθερος να κατεβαίνει στην Αθήνα και μετά να ξανασυλλαμβάνεται και να ξαναστέλνεται πίσω στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της περιοχής της Θράκης.
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι υποψήφιοι λαθρομετανάστες ότι δέκα μέτρα από τα σύνορα υπάρχει έτοιμο και τους περιμένει ένα κέντρο κράτησης στερώντας τους έτσι και την όποια σκέψη μπορεί να έχουν ότι εφόσον περάσουν τα σύνορα, είναι πλέον σίγουρη και η μετάβαση τους στον τελικό τους προορισμό, στην Αθήνα.
Ας φανταστούμε το μήνυμα που θα στέλνει προς την Ευρώπη αλλά και προς την Τουρκία, η ύπαρξη ενός κέντρου λαθρομεταναστών 5 -10 χιλιάδων ατόμων δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η εικόνα είναι τα πολύ σημαντικός παράγοντας και σίγουρα μια φωτογραφία ή ένα ρεπορτάζ για ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία, δεν θα αφήσει καμιά αμφιβολία για την ευθύνη της Τουρκίας έναντι της Ευρώπης πάνω στο θέμα.

Νέαρχος

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha