Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εξαπατούν τον λαό στην Ελλάδα και διασύρουν την Ομογένεια



 
Εξαπατούν τον λαό στην Ελλάδα και διασύρουν την Ομογένεια

Xωρίς αξία τα έγγραφα που παρουσίασαν στην Αθήνα οι ''εθνοσωτήρες'' της END με τα... 600 δισ. δολάρια. Είναι οι ίδιοι με το παραμύθι της...''Τράπεζας της Ανατολής''...(Tα αποδεικτικά στοιχεία)
( Αγανακτισμένοι οι μόνιμοι προεδροπαράγοντες-ψώνια των διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων στις ΗΠΑ:
Το ζήτημα με τα ανύπαρκτα...600 δισ. δολ. τους έκανε μεγάλη ζημιά, γιατί τώρα δεν θα μπορούν να πάνε στην Αθήνα και να πουλάνε ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' σε υπουργούς, βουλευτές κ.ά. )
Μην παίζετε με τον πόνο και την εξαθλίωση του λαού της Ελλάδας

Αθλιότητες... Αφήστε την ''σωτηρία'' της Ελλάδας και END τις μ@λ@κίες σας

Η Ομογένεια στις ΗΠΑ, δεν έχει σχέση με ''βαρεμένους'' προεδροπαράγοντες του ''γκέττο'' μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, που πάνε στην Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκουν ''βήμα'' σε χαζοΜΜΕ και λένε ότι παλαβωμάρα θέλουν, περί δήθεν κατοχής αμερικανικών ομολόγων... 650 δισεκατομμυρίων δολ., που θα ''σώσουν'' τις δύο χώρες. Το... χρήμα, υποτίθεται ότι ήταν μετοχές μιάς ανύπαρκτης σήμερα τράπεζας (''Ανατολής'') και μετά έγιναν ανύπαρκτα ομόλογα του αμερικάνικου Δημόσιου, που... κατατέθηκαν σε ανύπαρκτη τράπεζα στον Καναδά. Πρόκειται περί αθλιότητας εις βάρος του δοκιμαζόμενου λαού της Ελλάδας και η Ομογένεια την καταδικάζει. MHN μπερδεύουμε την Ομογένεια ΗΠΑ με τους ''βαρεμένους'' του ''γκέττο''.

Βασικός στόχος των ''εθνοσωτήρων'' ήταν να προσελκύσουν αφελείς-απελπισμένους, γιά την δημιουργία πολιτικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα.

Το ''σενάριο'' απλό: Λένε οι ''εθνοσωτήρες'' ότι δήθεν έχουν ''το χρήμα'', αλλά βάζουν ''όρους'' αλλαγής Συντάγματος και ελέγχου περιουσιακών στοιχείων πολιτικών από 1974. Γνωρίζοντας ότι οι όροι δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί, ''ποντάρουν'' στην αγανάκτηση-απελπισία του κόσμου, με την λογική ''εμείς είχαμε το χρήμα να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, αλλά οι πολιτικοί, το κράτος, αρνήθηκαν. Αφού αρνήθηκαν τους 2 όρους, δεν δίνουμε το χρήμα, αλλά ψηφίστε μας στις επόμενες εκλογές, γιά να δώσουμε το (ανύπαρκτο) χρήμα και να σωθείτε''.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha