Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν σε άπορους



Ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν σε Θεσσαλονικείς που έχουν ανάγκη από στήριξη λόγω της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Θεσσαλονίκης, με στόχο την, έστω και προσωρινή, ανακούφισή τους ενόψει των Χριστουγέννων.
Η αντιδημαρχία εδώ και δύο μήνες έχει προβεί σε συνεργασία με εμπορικά καταστήματα και φορείς, για τη συλλογή ειδών ρουχισμού που θα διανεμηθούν σε άπορους πολίτες μετά τις 26 Δεκεμβρίου και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Επίσης, θα προχωρήσει, σε συνεργασία με τις δημοτικές κοινότητες, στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία επίσης θα διανεμηθούν σε άπορους.
«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μόνιμης "Τράπεζας Ειδών Πρώτης Ανάγκης" για όσους τα έχουν ανάγκη. Για να το πετύχουμε, συνεργαζόμαστε στενά με τις δημοτικές κοινότητες και φυσικά χρειαζόμαστε την συνδρομή των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα.

Στο μεταξύ, κανονικά εξελίσσεται η καταγραφή των απόρων πολιτών με τη βοήθεια των δημοτικών κοινοτήτων και με τη χρήση ερωτηματολογίου. Η προσπάθεια, που αποτελεί «μια πρώτη ανάγνωση της νέας εικόνας των απόρων που υπάρχουν στην πόλη, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί υπό το κράτος της οικονομικής κρίσης», όπως σημείωσε η κ. Γούλα, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως τις 15 Δεκεμβρίου και, εφόσον χρειαστεί, η όλη διαδικασία θα παραταθεί.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha