Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μια πρώτη ματιά στο νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια», το οποίο βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που δεν έχει ξαναγίνει: Δύο κορυφαίοι Έλληνες σκηνοθέτες, η ομάδα White Room και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, κλήθηκαν να ενώσουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή και πολύ αναγνωρίσιμη αισθητική με την αγαπημένη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, υπηρετώντας ένα κοινό σενάριο με δύο όψεις.
Τα γυρίσματα, που έγιναν στο ξενοδοχείο Athens Park στο Πεδίο του Άρεως κράτησαν δύο ολόκληρες μέρες. Το κεντρικό concept έχει να κάνει με το δίλημμα Θάρρος ή Αλήθεια και ο κάθε σκηνοθέτης ανέλαβε στο χρόνο που διέθετε να οπτικοποιήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το πώς αντιλαμβάνεται τις δύο αυτές έννοιες.
Το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι το πρώτο single από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον ίδιο τίτλο, που κυκλοφορεί από την Universal Music.
Ακόμη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 19:00, στον πολιτιστικό χώρο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες της εκδήλωσης, του χώρου και στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μαζί του η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha