Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ



Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μετά τον Αλεξάνταρ Κάταϊ (που ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν) παρελθόν από τον ΟΦΗ θα αποτελέσει τελικά και ο Σουμπίνιο.

Παρά τη σχετική φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο, η είδηση κάθε δεν αντιμετωπίστηκε ως αναμενόμενη, ενώ διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Αναστόπουλο να μην είχε ούτε και εκείνος γνώση του θέματος.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος απείχε από τις προπονήσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας φέρονται να είναι δυο:

Πρώτον, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές (αν και ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε πρόσφατα ότι οι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί το 95% των φετινών οφειλομένων). Και δεύτερον, σχετική εντολή που δόθηκε από πρόσωπο, το όνομα του οποίου έπαιξε πρόσφατα για να εμπλακεί στα διοικητικά του ΟΦΗ και φέρεται να έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του.

Όπως και να έχει, ο Σουμπίνιο, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό, θεωρείται πλέον παρελθόν για τον ΟΦΗ και δεδομένου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε,πολύ πιθανόν να δοθεί δανεικός μαζί με τον Χαβίτο -είτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε στην Κέρκυρα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha