Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σύμβαση Cooper Βελόπουλος Πετρέλαια Βουλή






Παρακολουθείστε προσεκτικά τα δύο video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 


Έχει αποσταλεί στους παρακάτω παραλήπτες την 14-10-2011 το βράδυ και αναμένουμε την αντίδρασή τους: a.spinos@kontrachannel.gr;   deltio11@gmail.com;   fimotro@gmail.com;   info@kontrachannel.gr;   info@newsit.gr;   info@realnews.gr;   info@zougla.gr;  newsline@alter.gr;   info@blueskytv.gr    γιατί ακόμα και τώρα μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και η χώρα μας να γίνει όπως τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα που ζουν από τους πετρελαϊκούς φόρους. Θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.


Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε πάνω στην προσπάθεια μου να καταλάβω την αιτία των γεγονότων που έφεραν την πατρίδα μας σε τέλμα και εμένα προσωπικά (οικογένεια και συνέταιρο) σε τόσο δύσκολη θέση όπως εξηγώ στην τελευταία παράγραφο.


Η Απόλυτη Δημοσιογραφική Ομερτά: Σύμβαση Cooper
Ο γράφων 42 ετών σήμερα με σχετικά καλή ενημέρωση πρώτη φορά ενημερώθηκα πρόσφατα για την παραπάνω σύμβαση που αφορά την αιτία των δεινών της Πατρίδας.

Picture 1 - 2: Τρίτο Μάτι (κατά τη γνώμη μου το πληρέστερο μέσο ενημέρωσης) Τεύχος 192 Ημ Κυκλ 28-7-2011 ένθετος χάρτης με αναφορά στη Σύμβαση Cooper.....

(με κλικ στη φωτογραφία γίνεται zoom, έχει ιδιαίτερη σημασία να προσέξετε τις πληροφορίες στους χάρτες )

Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο έντυπο κυκλοφορεί από το 1991 (αν και το γνώρισα αρκετά αργότερα έχω συλλέξει όλα τα τεύχη) δηλαδή 20 ολόκληρα χρόνια και με μηδενική στην κυριολεξία διαφήμιση. Οι εκδότες δεν έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση, γεγονός που κατ΄ εμέ τους προσδίδει ιδιαίτερο κύρος. Είναι το πρώτο έντυπο που έγραφε στην Ελλάδα για παγκοσμιοποίηση όταν ο κόσμος καρφωνόταν στο χαζοκούτι για το Big Brother και ανέλυε τα της FED (εκτύπωση δολαρίων από ιδιώτες της φυλής που τόσο συχνά κατονομάζεται από τον Σπύρο Χατζάρα) όταν όλοι αγόραζαν μετοχές ΕΤΕ,ΑΤΕ,ΕURO,ALPHA κλπ ξαπλωμένοι στις παραλίες.
Στο συγκεκριμένο τεύχος είχε το παραπάνω ένθετο με υπογραφή του περιοδικού. Προσέξτε
1.στο μικρό χάρτη κοίτασμα Φυσικού Αερίου στη Κρήτη 3 φορές μεγαλύτερο της Αλάσκας και μισή φορά το σύνολο της Σιβηρίας 5 Τρις κυβικά μέτρα και το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό 5 Τρις κυβικά μέτρα και
2.τα σχόλια στη κάτω δεξιά γωνία για τη Σύμβαση Cooper και συνδέστε το με το επόμενο


Video 1:  2011-09-21 Εμμανουήλ Λαμπράκης η ιδιότητα του οποίου ακούγεται στο video ενώ το θέμα αφορά τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής όπως παίζουν και οι υπότιτλοι εκείνος αναλύει τη Σύμβαση Cooper. Χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη σύμβαση ως τον κύριο λόγο που βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα (όπως εξηγεί στο video). Οι δημοσιογράφοι ως συνήθως κάνουν ότι δεν κατάλαβαν και στρέφουν τη συζήτηση στο επουσιώδες θέμα των μετοχών. Έκτοτε το θέμα τηςΣύμβασης Cooper εξαφανίστηκε




Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ακούστηκε η Σύμβαση Cooper στην ελληνική τηλεόραση.


Δείτε εδώ έπειτα ''Το Άθλιο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' που είναι η αθλιότερη συνεδρίαση της Βουλής μεταπολιτευτικά 

Video 2:  2011-10-12 Ένας από τους ελάχιστους αξιόλογους βουλευτές μας ο Βελόπουλος Κυριάκος επιβεβαιώνει μέσα στο Κοινοβούλιο μερικά από τα μεγάλα κοιτάσματα που αναφέρονται στο χάρτη για τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο.

θεωρώ σκόπιμο να σας ενημερώσω ότι δεν έχω ασκήσει το εκλογικό μου δικαίωμα για τουλάχιστον 15 χρόνια και αναφέρω αυτούς που θεωρώ ότι τιμούν το λειτούργημα τους στο ίδιο επίπεδο με τον κύριο Βελόπουλο όπως τον κύριο Καμμένο Π. τον κύριο Μπογιόπουλο την κυρία Σακοράφα  τον κύριο Καραμανλή Κ. τον κύριο Δημαρά την κυρία Κανέλλη τον κύριο Οικονόμου Β και τον κύριο Κουρουπλή προς αποφυγή συνειρμών κομματικής ταυτότητας. Μακάρι αυτοί να συνυπήρχαν σε ένα κόμμα. Θα ήταν ο μόνος τρόπος για επισκεφτώ το εκλογικό μου κέντρο. Μια μικρή αρχή πάντως έγινε. Επερώτηση στη Βουλή για τα CDS του Τ.Τ. όπου το κράτος δηλαδή εμείς χάσαμε κάποια Δις ευρώ που αντιστοιχούν σε πολλά παραπάνω από τις φετινές μειώσεις μισθών με υπογράφοντες τρεις από τους παραπάνω : Καμμένο-Δημαρά-Βελόπουλο. Αλήθεια γιατί ο Καμμένος δε βρήκε τους δύο ψήφους στο κόμμα του; Γιατί από το ΛΑΟΣ μόνο ένας; Η αριστερά τίποτα για ένα τόσο σημαντικό θέμα;


Ακούστε προσεκτικά τις ποσότητες που αναφέρει ο Βελόπουλος : 5 Δις βαρέλια στο Β.Ιόνιο
5 Τρις κυβικά μεθανίου Ν.Καστελόριζο. Ο αρμόδιος Υπουργός μοιάζει σαν να κατάπιε λοστό στις απαντήσεις του.






Ευχαριστώ τη χρήστη  του youtube dimitra19671 που ανέβασε το video καθώς τέτοιες ειδήσεις δεν παίζονται στα κανάλια όπως και το blog eleytheroi-ellines που το διέδωσε απ΄ όπου και το είδαμε.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το video στο link http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/10/12-10-11.html

Τα ΦΕΚ που ο Βελόπουλος κατέθεσε μέσα από το επίσημο site του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νομοθετικό Διάταγμα 462 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 67 - 21.03.1970 τεύχος πρώτο. Μπορείτε να το δείτε στο link
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEwTVy0m236IndtvSoClrL8SFJZYW49XfPtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijLGfG33blY2ep0azVsGZG2aj34Oce4h_kdgFg6lBC8GY

Ο συγκεκριμένος νόμος της χούντας ορίζει στο άρθρο 8 τη καταβολή στρεμματικού φόρου με αντίτιμο 1.000 δραχμές ετησίως κατά τετραγωνικό χιλιόμετρον από τη πρώτη στιγμή της μίσθωσης και στο άρθρο 9 παρ 1 ποσοστό 15% επί της παραγωγής(σελ.608). Επίσης στη σελ 609 στο άρθρο 10 Φόροι ορίζεται η   
φορολόγηση του ανάδοχου με ποσοστό 50%.
Παρατήρηση: Στο άρθρο 9 παρ 2 γίνεται σαφής λόγος για φυσικό αέριο. Γνώριζαν από το 1970.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ν.2289 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 27 -08.02.1995 τεύχος πρώτο. Μπορείτε να το δείτε στο linkhttp://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEqaJsMsZeph3dtvSoClrL8uvOCsR_YNdrtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijOKuYGkC13wq2skAIZQi1fR9OkyeqBMWstGw0pFj0F8Y

Ο συγκεκριμένος νόμος που πάτησε πάνω σε αυτόν της χούντας ορίζει για την πατρίδα μας(πέρα από το ποσοστό που θα πηγαίνει σε μας και δεν μπόρεσα να βρω καθότι ερασιτέχνης) στο άρθρο 8 που αφορά τη φορολογία ότι ο ανάδοχος υπόκειται σε ειδικό φόρο εισοδήματος με συντελεστή 40% (σελ. 2045).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακούστε στο link http://diaforos.blogspot.com/2011/10/to.html από επικοινωνία με το kontrachannel για το θέμα της φορολόγησης του ορυκτού πλούτου.


Το συμπέρασμά μου: 

Η πατρίδα μας δεσμευόταν από την Αμερική με την σύμβαση Cooper αλλά με εξίσου μεγάλα ανταλλάγματα. Φορολόγηση του 50% ή 40% στον ορυκτό πλούτο θα μας καθιστούσε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη.

Όλοι οι προηγούμενοι πατριώτες πρωθυπουργοί της πατρίδας μας Σοσιαλιστές-Δεξιοί κλπ διαφύλαξαν τα συμφέροντα της πατρίδας ως και το 2009 όπως φανερώνουν τα παραπάνω ΦΕΚ. 

Ενώ η Σύμβαση Cooper πλησίαζε στη λήξη της και ο Καραμανλής είχε ήδη ταράξει τις ισορροπίες 
1. ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ για Σκόπια!!!!!!!!
2. Αγωγός με Ρώσους                  
3. Λιμάνι στους Κινέζους
μόλις ένα χρόνο πριν τη λήξη της σύμβασης τα πάντα ανατρέπονται και ο ισχυρός (βλέπε Αμερική) επανέρχεται δριμύτερος.  
πηγή περιοδικό επίκαιρα τεύχος 103 σελ 19 άρθρο με τίτλο Απειλές του Λευκού Οίκου στην Ελλάδα για ΒΕΤΟ - Ρωσία
Αν μπορέσω μία από τις επόμενες μέρες θα το σκανάρω αν όχι είναι εύκολο να το βρείτε.

Σε πολύ μικρό διάστημα αρχίζουν οι τραγωδίες. Έχουμε επεισόδια στην Αθήνα με ένα πιτσιρικά να χάνει...... τη ζωή του ,  με το νεοκλασικό της Marfin να καίγεται χωρίς έξοδο κινδύνου (αλήθεια ποιος έδωσε άδεια να λειτουργήσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα) και να χάνονται...... συνάνθρωποι μας. Τέλος καίγεται η Πελοπόννησος όπου χάνονται....... ακόμα περισσότεροι  συνάνθρωποι μας. 

Ο Καραμανλής πηγαίνει σε πρόωρες εκλογές κάτω από τις φοβερές πιέσεις που δέχεται αλλά και τον εκβιασμό του Γ.Α.Π. για τον Πρόεδρο....της Δημοκρατίας....που έχουμε σήμερα και τον χαιρόμαστε. 

Τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας που σήμερα τρώνε τη χυλόπιτα της συγκυβέρνησης σε καθημερινή βάση τότε και ενώ άκουσαν τον πρώην Πρωθυπουργό να εξηγεί τη σοβαρότητα της οικονομικής κατάστασης συνέχιζαν την προπαγάνδα τους με αποτέλεσμα να εκλέξουν τον Γ.Α.Π.
(δείτε δηλώσεις του Φ.Κρανιδιώτη για τους δημοσιογράφους που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για το σκοταδισμό των πολιτών στο link http://diaforos.blogspot.com/2011/10/vs.html)

Ανεβαίνει στην εξουσία ο Λεφτά Υπάρχουν και μαζί του έρχεται τάχιστα το μνημόνιο. Τα παπαγαλάκια ρωτούν μα καλά δεν γνωρίζατε για τα ελλείμματα. Και εγώ τα ρωτώ: εσείς παπαγαλάκια δεν γνωρίζατε για τη σύμβαση Cooper και τη λήξη της 31.12.2010, όταν το ανέφερε ο κύριος Λαμπράκης στο Alter δεν τον άκουσε κανείς σας, για τα πετρέλαια που ο Βελόπουλος σκούζει κάθε μέρα από τότε που μπήκε στο Κοινοβούλιο δεν ακούσατε τίποτα,  για τα ΦΕΚ και τους φόρους που ορίζονται σε αυτά μας ενημερώσατε ποτέ ; 
Ξεκόβει γρήγορα με τους Ρώσους και του Κινέζους.
Και κάτι άσχετο πρόσφατα έχουμε το μακελειό στη Νορβηγία που έχει τις ισχυρότερες πετρελαϊκές εταιρείες. 
Μέσα σε δύο μόνο χρόνια ολοκληρώνεται η κατάργηση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, η εξαθλίωση των πολιτών και τέλος η υποδούλωση της πατρίδας μας

Οι Εφιάλτες της ιστορίας μας μοιάζουν αστείοι μπροστά σε αυτή τη κυβέρνηση των 154. 

Αυτοί δημιουργούν ιστορία καθώς Είναι οι ΠΡΩΤΟΙ ηγέτες..... Εφιάλτες.

Ελπίζω η μαρίδα (κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ) να ξυπνήσει έστω και τώρα και να ρίξει την προδοτική κυβέρνηση.
Από εμένα προσωπικά άφεση αμαρτιών λόγω βλακείας χωρίς επανεκλογή όμως.
Δεν χωράνε βλάκες στο Κοινοβούλιο.

Σε άλλη περίπτωση που η κυβέρνηση συνεχίσει θα δεσμεύσει τη χώρα για άλλα 70 χρόνια όπως και με τη σύμβαση Cooper αλλά σίγουρα με συμβάσεις ψίχουλα και φορολόγηση αστεία για τις πετρελαϊκές εταιρείες αφού αυτές θα διοικούν τη χώρα. 
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

Ο χρόνος στενεύει και αναμένω με αγωνία την τοποθέτηση του Σαμαρά για τα θέματα του ορυκτού μας πλούτου στην περίπτωση που η ΠΑΣΟΚομαρίδα ξυπνήσει και ρίξει τη κυβέρνηση.
Δάνειο με εγγύηση τη σύμβαση του Ανάδοχου που θα προκύψει από Ανοικτό Διαγωνισμό με απαλλαγή Φόρου για τον Ανάδοχο (ή τη παραχώρηση της είσπραξης του φόρου στο δανειστή σε περίπτωση που δεν ίδιος με τον ανάδοχο) για τόσα χρόνια όσα χρειάζονται για την αποπληρωμή του κεφαλαίου του συγκεκριμένου δανείου. Το παράδειγμα είναι εύκολο και το εφαρμόζει ήδη ο κύριος Βενιζέλος δίνοντας την είσπραξη φόρων στη ΔΕΗ. Εισπράττει η ΔΕΗ του φόρους του κράτους. Μπορούν να εισπράττουν πχ οι Δανειστές Ρώσοι τους φόρους του κράτους σε περίπτωση Νορβηγού ή Αμερικάνου Ανάδοχου.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άσχετο.Τώρα που το σκέφτομαι η ΔΕΗ μπορεί να παρακρατήσει από τους ΄φόρους το ποσό που της οφείλεται από τα υπουργεία δηλαδή περίπου 150.000.000 ευρώ;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και το κυριότερο σε τι ποσοστό θα ανέρχονται αυτοί οι φόροι. ΣΕ 50% όπως το ΦΕΚ του 1970 της χούντας, σε 40% όπως το ΦΕΚ του 1995 του Σημίτη ή σε συντελεστές σαν αυτούς που συζητάνε τώρα και ειδικά ο κύριος Σαμαράς για την πρόσκληση επενδύσεων της τάξεως του 15%-20%.
Στα συν του Σαμαρά είναι ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις της τρόικας για συναίνεση γιατί αλλιώς θα είμασταν ήδη μπανανία.
Για τον πρόεδρο των taxi που διεγράφη δεν παρακολούθησα το θέμα και έτσι δεν έχω άποψη.
Αλλά αν κρίνω από την επιλογή του κυρίου Βρούτση (πρώην εφοριακού με δύο βίλες στην Γλυφάδα) στον τομέα της οικονομίας που ούτε καν επικοινώνησε κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ για τις βίλες του τότε οι ελπίδες μας δεν είναι πολλές.(πηγή Άρης Σπίνος Δεξιός Δημοσιογράφος Ιστός της Αράχνης. Θα ανεβάσω το video σύντομα) Δε γνωρίζω μέχρι σήμερα καμία αντίδραση για το θέμα.Αν κάποιος γνωρίζει ας το γράψει στα σχόλια. 

Όπως και τις εξηγήσεις των δύο προηγούμενων Πρωθυπουργών της πατρίδας: Σημίτη και Καραμανλή.

Ιδίως του τελευταίου πριν η πατρίδα μας γίνει προτεκτοράτο. 
Το γιατί δεν μίλησε στο διάγγελμα του τότε για τα έγγραφα που τώρα παρουσιάζονται μέσω των επίκαιρων (Λιβάνης=ΠΑΣΟΚ) είναι κάτι σαν X-FILES. Εύχομαι να μιλήσει έστω και τώρα και να διαφωτίσει το λαό μας (ξέρει πολλά περισσότερα από τα επίκαιρα) για τα δύο τελευταία σκοτεινά χρόνια της κυβέρνησης του 2008-2009.

Το παρών συνεχίζεται με άλλο ένα εξίσου σημαντικό θέμα
Καραμανλής vs Χατζηδάκης Νορβηγική Εταιρεία στο
http://diaforos.blogspot.com/2011/10/vs_24.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρατήρηση: 
Ο Δημήτρης Μπάτσης γιος ναυάρχου ε.α., γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και ακόμη πιο γνωστός για την πνευματική του παρουσία και δράση, εκδότης του 15νθήμερου περιοδικού «Ανταίος», συγγραφέας του βιβλίου ''Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα'' εκτελέστηκε στα 1952 στα 35 του χρόνια μαζί με τους Μπελογιάννη, Καλούμενο και Αργυριάδη. 
Στο παραπάνω αναφερόμενο βιβλίο του Μπάτση, αναφέρεται και η σύμβαση της Ελλάδας με τις μεγάλες γνωστές δυνάμεις για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας. 
Η σύμβαση Cooper, υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010. Το κείμενο της συμφωνίας υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν "ιερό κείμενο"- από υπουργό σε υπουργό.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σε συνέχεια της αρχικής παραγράφου σας ενημερώνω ότι είμαι συνιδιοκτήτης σε μια μικρομεσαία επιχείρηση σε έναν δύσκολο χώρο όπως αυτό του ανδρικού ενδύματος που συστήθηκε παρέα με έναν εξαιρετικό άνθρωπο και με κεφάλαια κυρίως δικά του δημιουργήσαμε μια εταιρεία με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τις εργαζόμενες της.  Στην προσπάθεια μας να ανταγωνιστούμε κολοσσούς του κλάδου όπως η εταιρεία Inditex (ZARA-PULL&BEAR-BERSKA κλπ ) με τζίρο μόνο στην Ελλάδα περίπου 1.000.000.000 ευρώ αναγκάστηκα να ζω στην Κίνα (χώρα παραγωγής όλων των επώνυμων προϊόντων-κοιτάξτε στο εσωτερικό τμήμα της αγαπημένης σας μπλούζας και όχι μόνο)  έξι μήνες ανά έτος για τα τελευταία επτά χρόνια. Η προσπάθεια εν μέρει απέδωσε αλλά ο ασθενής αιμορραγεί όπως εξηγώ στη συνέχεια. Η πορεία είχε ως εξής, ενδεικτικά αναφέρω καθαρούς τζίρους  2006   52.000 ευρώ   -   2007   92.000 ευρώ   - 2008   272.000 ευρώ    -    2009    585.000 ευρώ    -    2010   510.000 ευρώ  καθότι  έτος αλλαγής των συντελεστών ΦΠΑ    -   πρώτο οκτάμηνο 2011 ίδιο με το περσινό   -   ΣΕΠ κ ΟΚΤ 2011 λόγω των γεγονότων η πτώση είναι ελεύθερη και χωρίς αλεξίπτωτο.   
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρυσοχοίδης (όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι) λέειπαρλαπίπες στην τηλεόραση ανακοινώνοντας κάθε μέρα νέα προγράμματα για την ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα (μηνιάτικα Κίνας 190 δολάρια με 29 μέρες το μήνα και 12 ώρες εργασίας) όπου ειδικά η ανταγωνιστικότητα μου θυμίζει ανέκδοτο με τον Τοτό. 
Δεν τηρούνται ούτε αυτά που έχουν νομοθετήσει. Αν γνωρίζεται κάποιον Έλληνα μικρομεσαίο που κατάφερε να ενταχθεί στα προγράμματα με ΦΕΚ 694 21-Μαι-2010 και ΦΕΚ 1837 18-Αυγ-2011 παρακαλώ ενημερώστε με.  Αν κάποιο από αυτά υλοποιείται σίγουρα θα πηγαίνει στις φίλες μας πολυεθνικές Inditex-Carrefour-Ikea-Praktiker κλπ. Οι τράπεζες έχουν πάρει τα λεφτά για λογαριασμό των υγιών επιχειρήσεων και παρανόμως τα παρακρατούν. Επέρχεται κούρεμα βλέπετε. Αν συνεχιστεί αυτό τότε μια ακόμη αξιόλογη επιχείρηση (όπως τόσες άλλες) θα αναγκαστεί να κατεβάσει ρολά, το κράτος θα χάσει έσοδα και παράλληλα θα αυξήσει τα έξοδα του (11 άτομα πλήρους και σταθερής απασχόλησης στο ταμείο ανεργίας και στη συνέχεια στο καινούργιο εργασιακό καθεστώς που η καλή μας κυβέρνηση φροντίζει να δημιουργήσει).  
(δείτε το link  http://diaforos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha