Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ξεκινούν οι δοκιμές της Porsche 918 Spyder



Η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG προχωράει ένα ακόμα βήμα τις δοκιμές του σούπερ σπορ αυτοκινήτου του μέλλοντος ολοκληρώνοντας τα αρχικά πρωτότυπα.Ξεκινούν οι δοκιμές της Porsche 918 Spyder
Η παραγωγή της 918 Spyder θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου 2013 όπως έχει προγραμματιστεί ενώ πριν το τέλος του 2013 οι πρώτοι πελάτες θα παραλάβουν τα οχήματά. «Με την 918 Spyder επαναπροσδιορίσουμε τη διασκεδαστική οδήγηση, την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Χατζ, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Porsche AG.
Τα πρωτότυπα, με το καμουφλάζ τους που παραπέμπει στα ιστορικά αγωνιστικά μοντέλα Porsche 917 του παρελθόντος, αναδεικνύουν τις τελευταίες πινελιές που προστίθονται στην 918 Spyder. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η συνεργασία ανάμεσα στα ιδιαίτερα εξελιγμένα επιμέρους εξαρτήματα κίνησης.

Ο συνδυασμός του κινητήρα εσωτερικής καύσης και των δύο ανεξάρτητων ηλεκτροκινητήρων – ένας στον μπροστινό άξονα και ένας στον άξονα μετάδοσης που ενεργεί στους πίσω τροχούς – θέτει νέες απαιτήσεις στην ανάπτυξη των στρατηγικών λειτουργίας. «Αποτελούν, συνεπώς, ένα κρίσιμο τμήμα αυτού του οχήματος, στο οποίο έχουμε επενδύσει όλη μας την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες καινοτομίας που έχουμε», συμπλήρωσε ο Βόλφγκανγκ Χατζ. Αυτές οι στρατηγικές λειτουργίας και η εξέλιξη του λογισμικού που τις συνοδεύει αποτελούν ένα από τα βασικά δυνατά σημεία της Porsche. Αυτό το σούπερ σπορ αυτοκίνητο διαθέτει υβριδική τεχνολογία και συνδυάζει έναν υψηλών επιδόσεων κινητήρα εσωτερικής καύσης με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτροκινητήρες, για εκπληκτικές επιδόσεις: από τη μία μεριά, απόδοση άνω των 770 ίππων και επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3”, ενώ από την άλλη, κατανάλωση καυσίμου στα επίπεδα των 3 λτ. ανά 100 χλμ.
Επιπλέον, η Porsche καινοτομεί περαιτέρω, έχοντας να επιδείξει εντυπωσιακές λύσεις, όπως το ενισχυμένο με ανθρακονήματα μονοκόκ πλαίσιο, πλήρως προσαρμοζόμενες αεροδυναμικές λειτουργίες, προσαρμοζόμενη διεύθυνση πίσω άξονα και σύστημα εξάτμισης με απολήξεις που "κοιτούν" προς τα πάνω. Έτσι, η 918 Spyder αποτελεί μια πρώτη «γεύση» για όσα μπορούν να επιτευχθούν στο μέλλον από το τμήμα Porsche Intelligent Performance.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha