Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κυρίαρχος ο Lorenzo - Eπέστρεψε ο Rossi!



Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα MotoGP βρέθηκε και πάλι ο Jorge Lorenzo, έπειτα από την επιβλητική νίκη του στο Le Mans. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όμως από τον Valentino Rossi, o οποίος τερμάτισε δεύτερος.

Η βρεγμένη πίστα του Le Mans μπορεί να προβλημάτισε τον Lorenzo στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha είχε άλλη άποψη στον κυριακάτικο αγώνα. Από τον πρώτο γύρο πέρασε τους Dani Pedrosa και Casey Stoner, τερματίζοντας με άνεση στην πρώτη θέση. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε έπειτα από έναν χρόνο και ο Rossi, επαναφέροντας τα χαμόγελα στην Ducati. O «doctor» φαίνεται ότι θυμήθηκε τα παλιά, αφού περίμενε έως τον τελευταίο γύρο, μέχρι να κάνει την αγαπημένη του κίνηση και να περάσει με εμφατικό τρόπο τον Stoner, ο οποίος περιορίστηκε στην τρίτη θέση.


Τέταρτος τερμάτισε ο Pedrosa, με τον Stefan Bradl να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση και να είναι πέμπτος, τον Nicky Hayden να ακολουθεί και τους Crutchlow – Dovizioso να είναι στην έβδομη και όγδοη θέση, αντίστοιχα.

Στη γενική βαθμολογία προηγείται ο Lorenzo με 90 βαθμούς, ο Stoner έχει 82, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Dani Pedrosa με 65. Ο πέμπτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 1-3 Ιουνίου, στη Βαρκελώνη.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha