Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μισέλ Πλατινί: «Φαβορί η Ισπανία και η Γερμανία»



Τη Γερμανία και την Ισπανία έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του EURO 2012, ο Μισέλ Πλατινί. Ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA, που υπήρξε ένα από τα κορυφαία «10άρια» του διεθνούς ποδοσφαίρου, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Όταν μιλάμε για φαβορί, πάντα κάνω τον διαχωρισμό ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να νικήσουν και σ' εκείνες που είναι δύσκολο να ηττηθούν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν η Γερμανία και η Ισπανία, ενώ στην δεύτερη η Δανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία και η Ιταλία. Θα είναι πολύπλοκο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα επικράτησε το 2004. Η Ισπανία διαθέτει τεράστια εμπειρία, ενώ η πιο νεανική ομάδα της Γερμανίας, πεινάει για διάκριση. Αμέσως μετά είναι η Ολλανδία, που κάποτε θα πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω. Θα δούμε πολύ καλούς αγώνες. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλές. Το 1992 οι Δανοί δεν ήξεραν ότι θα παίξουν και κατέκτησαν το τρόπαιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «ισχυρός άνδρας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κατέχει το ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με εννέα τέρματα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha