Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ




Προς λύση βαίνει το θέμα με τα φάρμακα ασφαλισμένων με σοβαρές παθήσεις, μετά τη συμφωνία που έκανε ο υπουργός Υγείας Χρήστος Κίττας με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων, να γίνονται οι πληρωμές από τον... 
ΕΟΠΥΥ μετά από την παράδοση κάθε παραγγελίας, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση. 
Έτσι αναμένεται κανονικά από σήμερα η τροφοδοσία των νοσοκομείων με τα απαραίτητα φάρμακα, ώστε οι ασφαλισμένοι να μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους από τα φαρμακεία των νοσοκομείων.

Το θέμα, το οποίο έχει προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση, πρόκειται να συζητήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Υγείας Χρήστο Κίττα στη συνάντηση που θα έχουν στη 1 το μεσημέρι. 

Την ίδια ώρα, τα δημόσια νοσοκομεία κινδυνεύουν να ξεμείνουν από αναλώσιμα υλικά, καθώς οι προμηθευτές ιατρικών ειδών ανακοίνωσαν ότι θα εφοδιάζουν τα νοσοκομεία, μόνο εάν πληρώνονται με μετρητά, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν την άμεση εκταμίευση κονδυλίων προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα και απαιτούν από τον ΕΟΠΥΥ να εξοφλήσει τα νοσήλεια που οφείλει προς τα δημόσια νοσοκομεία από την αρχή του έτους.


fimotro

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha