Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ντέρμπι με ισοπαλία



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ντέρμπι με ισοπαλία
Το ντέρμπι των αιωνίων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Γεωργιος Καραϊσκάκης έληξε βρίσκοντας τις ομάδες ισόπαλες με 1 -1. Το παιχνίδι ξεχώρισε από τους αγώνες της δέκατης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη στημένη φάση στο τρίτο λεπτό, όταν ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Οι Πράσινοι πήραν ωστόσο προβάδισμα στο σκορ, στο 17, όταν μετά από ωραία πάσα του Κουίνσι ο Ζέκα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλλα του Παναθηναίκού.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση, στο 18,όταν μετά από σέντρα του Τοροσίδη ο Τζιμπούρ έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 23, μετά από αρκετά λεπτά πίεσης στην εστία των φιλοξενούμενων, ο Φουστέρ έβγαλε ωραίο γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, καθώς κόπηκε από τα σώματα των αμυντικών του Παναθηναϊκού.

Στο 29, ο Λέτο μετά από τρομερή ενέργεια, γύρισε και σούταρς αλλά βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μέγερι, ενώ στο 30 ο αγώνας διακόπηκε για ένα λεπτό, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού πετούσαν αντικείμενα στον Λέτο.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 32 ο Τζιμπούρ βρέθηκε και πάλι τετ α τετ με τον Καπίνο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των πρασίνων.

Οι ερυθρόλευκοι πιέζουν συνεχώς και στο 34 σουτ του Φουστέρ βρίσκει δοκάρι, ενώ  στο 36 ο Τζιμπούρ χάνει μοναδική ευκαιρία να φέρει το σκορ στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με τον Γέστε στη θέση του Ορμπάιθ και στο 46 βρέθηκαν κοντά στο σκορ, αλλά ο Μιραλάς ήταν οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο ο Μιραλάς έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζιμπουρ, ο οποίος έγραψε τελικά το 1-1, μετά από πολλές προσπάθειες.

Αλλαγή στο 63 για τον Παναθηναϊκό με τον Φερέιρα να τοποθετεί τον Βύντρα στη θέση του Κλέιτον.

Στο 65 ο Μιραλάς χάνει άχαστο γκολ, όταν σε τετ α τετ με τον Καπίνο πλασσάρει άουτ, ενώ στο 69 ο ταχύτατος Κουίνσι νικάει τον Μέλμπεργκ, αλλά ο Μέγερι κρατάει το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha