Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πώς υποδέχθηκε ο πλανήτης το 2012


Με εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες γιορτάστηκε ο ερχομός του νέου χρόνου. Αν και το 2012 αναμένεται δύσκολο, εκατομμύρια άνθρωποι έβαλαν στην άκρη τις ανησυχίες και γιόρτασαν ανταλλάσσοντας ευχές. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (Vids+Pics)



Εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον πλανήτη γιόρτασαν την έλευση του 2012 με πολύ κέφι και πυροτεχνήματα.


Στην Αθήνα παρά την οικονομική κρίση, ο δήμαρχος της πόλης Γ. Καμίνης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και κάλεσε τους πολίτες να σταθούν όρθιοι με αξιοπρέπεια και να βοηθήσουν και όσοι μπορούν να βοηθήσουν και τους συνανθρώπους τους.

Εντυπωσιακοί ήταν οι εορτασμοί στην Ευρώπη με περίπου 250.000 ανθρώπους να συγκεντρώνονται στο Λονδίνο για να δουν υπερθέαμα πυροτεχνημάτων. Ανάλογη ήταν η συμμετοχή των πολιτών σε Βερολίνο και Παρίσι.






Στην Times Square στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες πολίτες μέτρησαν αντίστροφα μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ και τη Lady Gaga.


Η παραδοσιακή σφαίρα φωτίστηκε με 30.000 λαμπάκια, ενώ με την έλευση του νέου έτους ακούστηκε το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα "New York, New York".



 Οι πρώτοι που γιόρτασαν τον ερχομό του 2012 ήταν οι κάτοικοι των νησιών Σαμόα, αφού προσπέρασαν μία ημέρα και ακολούθησαν οι κάτοικοι του Σίδνεϊ και του Τόκιο.
 
Στην Ιαπωνία, χιλιάδες πολίτες άφησαν τα παραδοσιακά μπαλόνια ηλίου, γράφοντας ευχές για ένα καλύτερο έτος, μετά το καταστροφικό, λόγω σεισμού και τσουνάμι 2011.
Στο Σίδνεϊ περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν το υπερθέαμα πυροτεχνημάτων με τίτλο "Ώρα να ονειρευτούμε".
Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα, παρακολουθώντας τα πυροτεχνήματα, ωστόσο φέτος η κατανάλωση αλκοόλ ήταν απαγορευμένη για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.
Η ισχυρή βροχόπτωση χάλασε τη γιορτή στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που στη Μαδρίτη οι πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στις μεγάλες πλατείες για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά.
Στη Βραζιλία, οι εορτασμοί έγιναν στις παραλίες, με πυροτεχνήματα και ξεφάντωμα.
 
news247.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha