Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ρεβεγιόν 6 εκ ευρώ ο Αμπράμοβιτς



Ρεβεγιόν 6 εκ ευρώ ο Αμπράμοβιτς Με ένα πανάκριβο πάρτι καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι το 2012

Το πιο ακριβό πάρτι για τον αποχαιρετισμό του 2011 ήταν αυτό που διοργάνωσε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Ρώσος μεγιστάνας ΡομάνΑμπράμοβιτς. Το νησί St Barts της Καραϊβικής όπου έχει αγοράσει μία μεγάλη έκταση επέλεξε ο Ρώσος κροίσος γιανα διοργανώσει το πάρτι, όπου καλεσμένοι ήταν 300… φίλοι του. Στην πρόσκληση που τους απηύθυνε, υπήρχε η παράκληση για ένδυμα «σικ νησιωτικό», ενώ για τη διαμονή τους ο μεγιστάνας είχε φροντίσει να υπάρχουν πολλά
πολυτελή σκάφη, που θα φιλοξενούσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους του. Λέγεται μάλιστα, ότι στο πάρτι τη μουσική… επιμέλεια ανέλαβε το συγκρότημα των Red Hot Chili Peppers. Την ώρα που το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, βεγγαλικά εκτοξεύτηκαν στον ουρανό της Καραϊβικής κάνοντας τη νύχτα μέρα. Το συνολικό κόστος της βραδιάς ανήλθε στο αστρονομικό ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ!
Η εκδήλωση ξεκίνησε γύρω στις 22.00 και διήρκεσε μέχρι τις 04.00 τα ξημερώματα. Η έκταση με την έπαυλη όπου διαμένει ο Ρώσος κροίσος στοιχίζει 70 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Στο παρελθόν ανήκε στην οικογένεια τραπεζιτών των Ροκφέλερ, είναι πολυτελέστατη και διαθέτει πισίνες, καμπάνες και μπάνγκαλοου με θέα στον ωκεανό. Στενοί φίλοι και συγγενείς φιλοξενήθηκαν στον χώρο αυτό πάνω στο νησί, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι διέμεινα στα σκάφη των ισχυρών κι αρκετά πλούσιων φίλων του Aμπράμοβιτς.

Ο μεγιστάνας βρίσκεται στο νησί μαζί με την 30χρονη σύντροφό του Dasha Zhukova και τον δύο ετών γιο τους από τις ημέρες των Χριστουγέννων, προετοιμάζοντας το μεγάλο πάρτι.

Η φετινή εκδήλωση ήταν προσωπικό στοίχημα για τον Ρώσο μεγιστάνα που ήθελε να ξεπεράσει τον εαυτό του και το πάρτι της περασμένης χρονιάς. Αν και το κόστος είναι σχεδόν ίσο με το περυσινό, την περασμένη χρονιά ο Aμπράμοβιτς είχε κλείσει τους Black Eyed Peas, ενώ διάσημοι καλεσμένοι ήταν οι Demi Moore, Rosie Huntington-Whiteley, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres, Harvey Weinstein και ο δημιουργός του Star Wars, George Lucas.

Το 2009, ο Aμπράμοβιτς ξόδεψε 4 εκατομμύρια για να φιλοξενήσει τους Orlando Bloom, Miranda Kerr και Kanye West, ενώ για να τραγουδήσουν έφερε στους φίλους του τους Prince, Gwen Stefani και Beyonce.

Το πάρτι ήταν ένα όμορφο κλείσιμο μίας πολύ δύσκολης χρονιάς για τον ίδιο που εκτός από τη δικαστική διαμάχη στην οποία έχει εμπλακεί, προσπαθεί να στηρίξει και την ομάδα του Τσέλσι μετά την ύφεση που παρουσιάζει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha