Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Νέγκρι



Ο Αλεξάντερ Νέγκρι θα γεράσει στη ΑΕΚ! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασινοκιτρίνων» για ανανέωση της συνεργασίας τους διάρκειας πέντε χρόνων.
Ο 30χρονος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μετά την επιστροφή του Γιόρντι Κρόιφ, ο οποίος αναμένεται να γυρίσει από τη Βαρκελώνη παραμονή των Φώτων. Το γεγονός ότι στον Νέγκρι προτάθηκε πενταετές συμβόλαιο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που τρέφουν όλοι στο σύλλογο της Λάρνακας για τον Βραζιλιάνο.  
Στη σειρά περιμένει και η περίπτωση του Τζέισον Δημητρίου, με τη διοίκηση να θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου 2015.
Η άφιξη του τεχνικού διευθυντή την ερχόμενη Πέμπτη θα τροχοδρομήσει την όλη υπόθεση, καθώς και τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.
* Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, ο Λέον Φλέμινγκς θα έχει στη διάθεσή του τους Μιρντάκοβιτς, Πιντάδο και Πρισό, όμως θα στερηθεί τις  υπηρεσίες των τιμωρημένων Τζέισον Δημητρίου, Λίνσεν και Ντίμεχ. Ο Μουρίγιο Γκαρσία προπονείται ατομικά και θα προσπαθήσει σε πιο έντονους ρυθμούς την προσεχή εβδομάδα, ενώ δεν προλαβαίνουν το ματς του ΓΣΠ οι Κούλλης Παύλου και Σεράν Πόλο.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha