Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Επέστρεψε το δώρο στη Γιουνάιτεντ η Σίτι!


Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 1-0 από την Σάντερλαντ στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ" χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή όπου εξακολουθεί να συγκατοικεί με την συμπολίτισσά της, Γιουνάτεντ.



Η αγωνιστική των εκπλήξεων ολοκληρώθηκε με ακόμα μία το απόγευμα της Κυριακής στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ" όπου η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-0 από την Σάντερλαντ με γκολ του Τζι στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 89' να σκοράρουν καθώς ο Μινολέ σταμάτησε δύο φορές τον Σίλβα ενώ η κεφαλιά του Ρίτσαρντς ενδιάμεσα σταμάτησε στο δοκάρι. Και στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ των γηπεδούχων από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.


Η Σάντερλαντ κατέβηκε στο γήπεδο με στόχο να μην ηττηθεί, με τον Μαντσίνι στην αντίπερα όχθη να αφήνει εκτός αποστολής τον Μπαλοτέλι και στον πάγκο τους Αγουέρο, Σίλβα ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ.

Στην επανάληψη και με το αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-0, τους πέρασε στο παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη μοίρα της Σίτι που έχασε στο τέλος και τον ένα βαθμό. Έτσι οι "πολίτες" δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ήττα-σοκ της Γιουνάιτεντ το Σάββατο και έμειναν στους 45 βαθμούς, όσους και η ομάδα του Σερ Αλεξ.

Στην άλλη αναμέτρηση της πρωτοχρονιάς, η Έβερτον νίκησε με 1-0 την Γουέστ Μπρομ μέσα στο "Χόθορνς" χάρη σε γκολ του Νιγηριανού, Βίκτορ Ανιτσέμπε, στο 87'.

Οι συνθέσεις

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Γκάρντνερ, Γουές Μπράουν (26' Κιλγκάλον), Ο'Σέι, Κόλμπακ, Κάτερμολ, Βόγκαν (83' Ελμοχαμάντι), Σεμπάστιαν Λάρσον, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Μπέντνερ (78' Τζι).
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροβ (67' Ρίτσαρντς), Νάιτζελ ντε Γιονγκ (46' Αγουέρο), Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Άνταμ Τζόνσον, Νασρί (55' Σίλβα), Ντζέκο.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Μπίλι Τζόουνς, Σόρεϊ, ΜακΌλεϊ, Ντόσον, Σάρνερ, Τζέιμς Μόρισον, Μπραντ (90' Ντόρανς), Τζερόμ Τόμας, Οντεμβίγκι, Σέιν Λονγκ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Ντιστέν, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Χάιτινχα, Φιλ Νέβιλ (65' Ανιτσέμπε), Ρόντγουελ (57' Γκουέγ), Λίον Όσμαν, Τιμ Κέιχιλ, Λουΐ Σαά (65' Στρακουαλούρσι).


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha