Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σύμμαχος ο καιρός για τους εκδρομείς του τριημέρου ως… την Κυριακή



Σύμμαχος θα είναι ο καιρός για τους Θεσσαλονικείς το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, καθώς από το πρωί ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, όσο και στις περισσότερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Η καλοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο, οπότε θα κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων. Αντιθέτως, ο καιρός θα χαλάσει από το βράδυ της Κυριακής, οπότε αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Ψηλά στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων βρίσκονται για άλλη μία χρονιά οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ξάνθη, την Κοζάνη, τη Νάουσα, το Σοχό Θεσσαλονίκης και θα κορυφωθούν, την Κυριακή, με παρελάσεις αρμάτων και αναβίωση παραδοσιακών εθίμων.
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Σάββατο 25-02-2012: Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυξημένη συννεφιά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.
Κυριακή 26-02-2012: Αυξημένη συννεφιά το πρωί,  συννεφιά με βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας και βροχή τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 14 βαθμούς Κελσίου.
Δευτέρα 27-02-2012 (Καθαρή Δευτέρα): Ασθενής βροχή ή χιονόνερο το πρωί, πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας και καθαρός καιρός το βράδυ. Ισχυροί άνεμοι, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 6 βαθμούς Κελσίου.
Η γενική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

Σάββατο 25-02-2012 Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος, σε γενικές γραμμές, και σχετικά ζεστός. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη έως και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.
Κυριακή 26-02-2012 Θα παρουσιαστούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα είναι στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, κυρίως στα βόρεια.
Δευτέρα 27-02-2012 (Καθαρή Δευτέρα) Θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Βαθμιαία βελτίωση από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha