Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Με δύο κανάλια θα μείνει σύντομα η Ελληνική αγορά



Δύο κανάλια εθνικής εμβέλειας και κάτι ψιλά από την κρατική τηλεόραση θα απομείνουν στην ελληνική επικράτεια για να ενημερώνουν και να ψυχαγωγούν τα 10.000.000 ελλήνων πολιτών!
Αυτή είναι η πραγματικότητα που σηκώνει και μπορεί να συντηρήσει η αγορά η οποία – σύμφωνα με χαλαρούς υπολογισμούς θα συρρικνωθεί κατά τα 2/3 όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα!
Πλέον επιτακτική καθίσταται η ανάγκη για συγχωνεύσεις τηλεοπτικών σταθμών και ήδη προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ολόκληρο το μιντιακό σύστημα.
Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, να σημειωθεί ότι ακόμη και οι ιδιοκτήτες που σήμερα βάζουν το χέρι στην τσέπη για να συντηρούν κάθε μήνα το «μαγαζί» τους, έχουν αρχίσει να εκφράζουν τη δυσφορία τους η οποία σε πρώτη φάση θα «καταγραφεί» με ραγδαία συρρίκνωση της παραγωγής του ζωντανού προγράμματός τους.


Τέλος η πρωινή ζώνη
Η είδηση που αποκάλυψε το χθεσινό ΘΕΜΑ για την κατάργηση των πρωινών ζωνών στα κανάλια με την είσοδο της νέας χρονιάς και την πρόθεση να κινηθούν στα χνάρια του Alpha, διατηρώντας μόνο μία βάρδια το 24ώρο, θα είναι το μεταβατικό στάδιο, πριν την απόφαση να συμπορευτούν με κάποιον άλλον τηλεοπτικό εταίρο.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η επιλογή της συρρίκνωσης της πρωινής ζώνης αφορά σχεδόν το σύνολο των ιδιωτικών καναλιών που διατηρούν εκπομπές εκείνες τις ώρες. Και αυτό διότι, παρά τις μειώσεις των budget και των μισθών, διαπιστώνουν ότι εξακολουθούν να χάνουν χρήματα που θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν τοποθετώντας την ίδια ώρα επαναλήψεις. Μένει να δούμε ποιοι θα πατήσουν πρώτοι τη σκανδάλη και θα τερματίσουν την πρωινή τους ζώνη όπως τη γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια, στριμώχνοντας εκπομπές σε μία βάρδια! Ενώ οι υπόλοιποι θα το πράξουν την επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ ΘΕΜΑ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha