Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS - Γιορτή ανταποδοτικής ανακύκλωσης


antapodotiki-anakyklwsi
Ανοιχτή επιστολή προς τους μαθητές της πόλης απευθύνει, με αφορμή τη «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Χαλανδρίου», ο δήμαρχος Γιώργος Κουράσης. Σημειώνεται ότι η «Γιορτή» θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου, με στόχο την προώθηση του Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
«Εσείς & το περιβάλλον είστε το μέλλον»
Η επιστολή του κ. Κουράση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί μου μαθητές,
Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “Ανταποδοτική ανακύκλωση” εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι σας μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στον Δήμο Χαλανδρίου, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, θα πραγματοποιηθεί η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Χαλανδρίου» έως τις 16 Δεκεμβρίου 2011.
Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Χαλανδρίου», όπως και οι αντίστοιχες γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούν υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και είναι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Έως 16 Δεκεμβρίου 2011, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Χαλανδρίου που είναι τοποθετημένα και λειτουργούν στην Πλατεία Αγίου Νικολάου και στη Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας 25 θα μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίας αλλά και πλαστικές σακούλες.
H Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Χαλανδρίου» περιλαμβάνει:
●Μεγάλο διαγωνισμό ανακύκλωσης για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως 16 Δεκεμβρίου 2011.
●Διοργάνωση happe-nings στο χώρο του κάθε Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, κατά τη διάρκεια της Γιορτής Ανακύκλωσης αλλά και τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές της Γιορτής Ανακύκλωσης.
Σας γνωρίζω επίσης ότι στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης υπάρχουν σημαντικά δώρα για κάθε μαθητή από τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αλλά και εκπλήξεις για όλους.
Σας περιμένουμε στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Χαλανδρίου, έως 16 Δεκεμβρίου 2011, για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, να μάθουμε για την ανακύκλωση και να παίξουμε, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
Γιατί εσείς και το περιβάλλον είστε το μέλλον του κόσμου».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha