Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΠΚ ΙΡΑΚ - ΟΜΑΝ



Στο ουδέτερο «Γκραντ Χαμάντ» της Ντόχα, η αναμέτρηση του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ για την Ασιατική ζώνη, με την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Ιράκ να φιλοξενεί το Ομάν του Πολ λε Γκουέν.
Οι δύο αντίπαλοι έχουν ξεκινήσει με  ένα βαθμό στον συγκεκριμένο  όμιλο και θα περιμένουν στραβοπάτημα της Αυστραλίας στο ματς που θα έχει τελειώσει δύο ώρες νωρίτερα στο Μπρισμπέιν , για να πάρουν μικρό  προβάδισμα για την δεύτερη θέση. Η ομάδα του Ζίκο στην πρεμιέρα πέρασε αλώβητη από το Αμμάν, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από την Ιορδανία. Σε μία αναμέτρηση, στην οποία οι Ιρακινοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ακράμ (14’) και τους Ιορδανούς να ισοφαρίζουν δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στον προηγούμενο γύρο, το Ιράκ έκανε περίπατο  και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα στο να τερματίσει πρώτο σε ένα όμιλο τον οποίο συμπλήρωναν οι Ιορδανία, Κίνα και Σιγκαπούρη. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ξεκίνησε με ήττα (Ιορδανία 2-0) αλλά ακολούθησαν πέντε συνεχόμενες νίκες ενώ όλα του τα παιχνίδια τα δίνει στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.


Το Ομάν από την πλευρά του, έκανε την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, περνώντας δεύτερο στον όμιλο του πίσω από την Αυστραλία και αφήνοντας εκτός της Σαουδική Αραβία του Φρανκ Ράικαρντ. Τα πράγματα, βέβαια, σε αυτό τον γύρο είναι σαφώς πιο δύσκολα για την ομάδα του Πολ Λε Γκουέν και θα είναι πραγματικό θαύμα να καταφέρει να επιβιώσει σε ένα όμιλο, στον οποίο πέρα από τον σημερινό αντίπαλο υπάρχουν οι Αυστραλία και Ιαπωνία. Το Ομάν, μάλιστα, είχε την ατυχία να ξεκινήσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τα  φαβορί του ομίλου, υποκύπτοντας φυσιολογικά στην πρεμιέρα  στην Σαϊτάμα με την Ιαπωνία (3-0) και στερώντας δύο βαθμούς στους Αυστραλούς (0-0) την περασμένη Παρασκευή στο Μουσκάτ.  (1)

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha