Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ



Στη Σεγούντα Ντιβιζιόν διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί των πλέι οφ ανόδου.
alcorcon golΣτο Βαγιαζήτ-Κόρδοβα, το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0 και σήμερα οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να περάσουν στον τελικό. Σε περίπτωση που το ματς λήξει και πάλι 0-0, θα ακολουθήσει παράταση κι αν δεν αλλάξει κάτι, προκρίνεται η Βαγιαδολίδ, καθώς τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, οπότε η Κόρδοβα περνάει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.
Η Βαγιαδολίδ υποδεχόμενη «top 6» ομάδες κέρδισε μόνο τη σημερινή της αντίπαλο με 2-0. Κατά τα άλλα έφερε ισοπαλίες με Έρκουλες (1-1), Αλκορκόν (1-1) και Λα Κορούνια (0-0) και ηττήθηκε από τη Θέλτα (1-2). Η Κόρδοβα στα αντίστοιχα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει νίκη και γκολ. Πιο συγκεκριμένα ηττήθηκε από τις Αλκορκόν (2-0), Λα Κορούνια (2-0), Έρκουλες (1-0) και Βαγιαδολίδ (2-0) κι έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Θέλτα, στο περίφημο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, που οι δυο ομάδες, βολευόντουσαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Πιθανός λοιπόν ο «άσος». Επιλογές με μεγαλύτερο ρίσκο η νίκη της Βαγιαδολίδ με μηδέν παθητικό και το ακριβές σκορ 2-0.
Στο Αλκορκόν-Έρκουλες, η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι περνάνε με νίκη, ενώ σε περίπτωση που λήξει και το σημερινό ματς 1-1, πάμε σε παράταση όπου αν δεν αλλάξει κάτι ευνοούνται, καθώς τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι προκρίνονται σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.
Η Αλκορκόν υποδεχόμενη «top 6» ομάδες είναι αήττητη. Κέρδισε τις Κόρδοβα (2-0), Έρκουλες (1-0) και Λα Κορούνια (4-0) κι έφερε ισοπαλίες με Θέλτα (0-0) και Βαγιαδολίδ (2-2).
Η Έρκουλες στα αντίστοιχα εκτός έδρας παιχνίδια, ηττήθηκε από Κόρδοβα (3-1), και Αλκορκόν (1-0), έφερε ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ (1-1) και κέρδισε τις Θέλτα και Λα Κορούνια με 0-1.
Θα ρισκάρουμε στον «άσο» που μας προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του «2,00».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha