Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΑ U21 - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ U21



Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο στάδιο «Βέριτας» στο Τούρκου, όμως οι συνεχείς βροχοπτώσεις στην περιοχή κατέστησαν τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για αλλαγή της έδρας, στο Βάλκεακόσκι, 143 χλμ. μακριά από το Τούρκου.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Είναι αήττητη έπειτα από 3 ματς: Πήρε 4 βαθμούς από τη Μάλτα (0-0 εντός, 2-1 εκτός) και άλλους 3 από το εντός έδρας ματς με τη Σλοβενία.
Ο Νίκο Μάρκουλα (μέσος, Γίβασκιλα, 20 συμ.) και ο πρώτος σκόρερ της β’ κατηγορίας με τη Βίικινγκιτ, Βίλε Σάλμικιιβι (22/20), είναι οι δύο παίκτες της αποστολής που δεν έχουν ακόμη συμμετοχή. Ο μέσος της Ιντερ Τούρκου Γιόνι Κάουκο (26/2) επανέρχεται στην αποστολή.
«Είναι ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί ξέρουμε πολλούς από τους παίκτες», σημείωσε ο μέσος της Ερεμπρο, Ντένις Αμπντουλαχι, ο οποίος πάντως αγωνιζόταν μέχρι τον Ιούλιο στην ισλανδική Βίκινγκουρ ως δανεικός. «Η Σουηδία φαίνεται να είναι πραγματικά μια καλή ομάδα. Πρέπει όμως να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι γιατί μόνο έτσι θα έρθει η νίκη».
Τιμωρημένος είναι ο Ρόοπε Ρίσκι, ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Τσεζένα στην Τούρκου και πήρε παιχνίδια στα πόδια του τον τελευταίο μήνα (6 συμ./3 γκολ).
«Η επίθεση είναι μάλλον η καλύτερή τους γραμμή», σημείωσε ο Τίμι Λάχτι, αμυντικός που από τη Χάκα πήγε στην πρωταθλήτρια Ελσίνκι στα μέσα της σεζόν.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ξεκινώντας με δύο νίκες επί της Λιθουανίας, η ομάδα των Χόκαν Ερικσον και Τόμι Σέντερμπεργκ έδειξε πως δίκαια θεωρείται από τα φαβορί για την πρόκριση.
Το βράδυ της Πέμπτης είχε την ευκαιρία να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της υποδεχόμενη στο Τρέλεμποργκ την έκπληξη του ομίλου, Σλοβενία, παιχνίδι στο οποίο οι Σουηδοί παρατάχθηκαν με πολλούς έμπειρους από μεγάλα πρωταθλήματα παίκτες, τελικά όμως έμειναν στο 1-1, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 82’ και ενώ οι Σλοβένοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 78’.
Ανεξαρτήτως όμως του αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς, ο αγώνας με τους φορμαρισμένους και αήττητους μέχρι στιγμής Φινλανδούς έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος υπάρχει και η εγγενής «κόντρα» σε ποδοσφαιρικό επίπεδο μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.
Στη θέση του γκολκίπερ Βίκτορ Νόρινγκ, ο Μάρκους Σάντμπεργκ της Γκέτεμποργκ, ενώ αντί του άρρωστου αμυντικού Πόντους Γιάνσον της Μάλμε, κλήθηκε ο Ρίκαρντ Μαγιάρ της Χάλμσταντ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητοι οι Φινλανδοί, από απρόσμενο αποτέλεσμα έρχονται οι Σουηδοί, εντούτοις οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πείσουν για τη σταθερότητά τους, αφού παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία στη Μάλτα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν έμπειρους από μεγάλα πρωταθλήματα παίκτες και είναι σε θέση να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.


kingbet

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha