Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

EURO 2012 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μία από τις κρισιμότερες αναμετρήσεις στην φάση των ομίλων του EURO 2012, θα διεξαχθεί αύριο βράδυ (21:45 ώρα Ελλάδας), καθώς στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου και για την 2η αγωνιστική, η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία. Ο αγώνας θα γίνει στο χωρητικότητας 35.000 θέσεων «Metalist Stadium» του Χάρκιβ και διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Ερικσον.

Μετά την αναπάντεχη ήττα με 1-0 που γνώρισαν στην πρεμιέρα από τη Δανία, οι «οράνιε» δεν έχουν περιθώρια για απώλεια και θα παραταχθούν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ αναμένεται να στηριχθεί εκ νέου στο κλασσικό της ολλανδικής σχολής 4-3-3, με τους Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι και Αφελάι στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο, όπως φάνηκε στην αναμέτρηση με την Δανία, το κύριο πρόβλημα των Ολλανδών είναι η αναρχία στον τρόπο ανάπτυξης, καθώς δεν υπάρχει οργάνωση στον συγκεκριμένο τομέα και οι παίκτες λειτουργούν κατά κανόνα ατομικά. Παρ΄όλα αυτά, με δεδομένο ότι σε περίπτωση που δεν νικήσουν, πιθανότατα μένουν εκτός συνέχειας, οι Ολλανδοί διεθνείς είναι υποχρεωμένοι να αγωνισθούν επιθετικά και αυτό αναμένεται να κάνουν από την αρχή του αγώνα.



Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα, καθώς η νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα επί της Πορτογαλίας, τους έφερε σε πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, η φιλοσοφία της γερμανικής σχολής στηρίζεται στην μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη και κάπως έτσι αναμένεται να παρατάξει τα «πάντσερ» ο Γιόακιμ Λεβ. Οι Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι και Γκόμεζ θα πάρουν και πάλι το βάρος της επιθετικής λειτουργίας, ενώ οι Σβαϊνστάιγκερ και Κεντίρα θα έχουν πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Οσον αφορά την άμυνα, οι Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ και Μπόατενγκ θα επιφορτισθούν με την αναχαίτιση των Ολλανδών επιθετικών.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, σύστημα 4-3-3): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χέιτινγκα, Φλάαρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ, σύστημα 4-2-3-1): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Γκόμεζ.


euro2012.sigmalive

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha