Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ


Σκορ αντί του 1,72 της Γκρέμιο
Η Γκρέμιο δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Παλμέιρας, όμως η Βερντάο θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Προβάδισμα στον άσο, όμως τα σκορ 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 δείχνουν προτιμότερα.
Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να περιμένουν οι οπαδοί της Γκρέμιο καθώς η ομάδα τους βρίσκεται μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Την Κυριακή μπόρεσε να επιβληθεί με 2-0 της Κορίνθιανς η οποία αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς παίκτες.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βάσκο η Γκρέμιο μετρά τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς καν να δεχθεί γκολ. Αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το Ολίμπικο φέτος και έχει δώδεκα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχθηκε την Παλμέιρας στα πλαίσια του πρωταθλήματος επικρατώντας με 1-0.
Στη διάθεση του Λουξεμπούργκο ο Μορένο που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βολιβίας. Έτοιμος να αγωνιστεί ο Κλέμπερ.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Παλμέιρας, η οποία έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πορτουγκέζα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα τρία ματς που ακολούθησαν.
Εκτός έδρας έχει καταφέρει να σκοράρει σε 14/15 πρόσφατα ταξίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μοναδική φορά πάντως που απέτυχε να βρει δίχτυα σε αυτό το διάστημα ήταν στην επίσκεψή της στην έδρα της Γκρέμιο.
Τραυματίας παραμένει ο Ουέσλι, ενώ επιστρέφει ο Ρομάν που βρισκόταν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.
Key Stat:  7 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ έχει η Γκρέμιο στο Ολίμπικο σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου η οποία προσφέρει παράλληλα έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Τη δεδομένη στιγμή η Γκρέμιο δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως η Παλμέιρας θα παλέψει για την ισοπαλία ώστε να ελπίζει στον επαναληπτικό. Δεν έχει ιδιαίτερη αξία ο άσος στο 1,72, προτιμότερα τα σκορ 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha