Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΑΝΤΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ


Under (1,675) στο Σάντος-Κορίνθιανς
Σάντος και Κορίνθιανς έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, καθώς προέχει ο στόχος του Λιμπερταδόρες. Έμφαση στην άμυνα δίνουν αμφότερες, στο 1,675 προσφέρεται το under στο clasico του Σάο Πάουλο.
Η Σάντος έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες που θα είναι το δεύτερο τρόπαιο της στη σεζόν καθώς ήδη στέφθηκε πρωταθλήτρια Παουλίστα. Για να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτή τη διοργάνωση έχει αμελήσει τις υποχρεώσεις της στο Μπραζιλεϊράο.
Αγωνιζόμενη με αναπληρωματικούς κατά βάση παίκτες όπως συνηθίζει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα με 1-0 την Κυριακή από την Σάο Πάουλο. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη έχοντας τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια της. Αμυντικά είναι αξιόπιστη, όμως στην επίθεση βρίσκει δυσκολίες ειδικά όποτε λείπει ο Νεϊμάρ καθώς έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα.

Νεϊμάρ, Ράφαελ επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βραζιλίας. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Αρούκα, Φουσίλε, Μπερνάρδο, Μπραζ, Γκαγιάρδο, Κριστιάν, Κάστρο. Στο 50-50 η συμμετοχή του Γκάνσο που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν 10 μέρες.
Ανάλογη πορεία με την Σάντος έχει στο πρωτάθλημα και η Κορίνθιανς. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη μετρώντας τρεις ήττες με πιο πρόσφατη το 2-0 στο Πόρτο Αλέγκρε επί της Γκρέμιο.
Σε αυτό το ματς η Τιμάο παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς παίκτες καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στην κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Φιλοδοξεί να πετάξει εκτός θεσμού μία ακόμη ομάδα από τη Βραζιλία έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Βάσκο. Στο Βίλα Μπελμίρο πάντως συναντά δυσκολίες και έχει μόνο δύο νίκες από το 2006 και έπειτα σε δέκα αγώνες (6-2-2).
Πάουλο Αντρέ και Εντενίλσον δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών. Αράο και Ρομαρίνιο πήραν τη θέση τους στην αποστολή.
Key Stat: 6 σερί under για τις δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: Oι δύο ομάδες περιμένουν εδώ και καιρό με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση. Η Σάντος με τον Νεϊμάρ και πάλι στη σύνθεσή της σίγουρα θα είναι πιο επικίνδυνη επιθετικά, όμως η άμυνα της Κορίνθιανς έχει τα φόντα να την κρατήσει μακριά από την περιοχή της. Προβάδισμα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό έχει το under στο 1,675 της bet365.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha