Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΠΚ ΚΑΝΑΔΑΣ - ΟΝΔΟΥΡΑ



Ξημερώματα για τη χώρα μας ξεκινάει ο δεύτερος γύρος των ομίλων της ζώνης της Β. Αμερικής. Στο 55.000 θέσεων «Εστάδιο Ολίμπικο Μετροπολιτάνο» η Ονδούρα υποδέχεται τον Καναδά, σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Η γηπεδούχος Ονδούρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 2ου Ομίλου των τεσσάρων ομάδων με δύο νίκες και μία ήττα, έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία τις πρώτες αγωνιστικές. Τον Αύγουστο είχε ηττηθεί με 2-0 από το Μεξικό, ωστόσο, αργότερα ήρθε το σπουδαίο «διπλό» μέσα στον Κανάδα με 2-1, παρότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Το 2-0 με την Τζαμάικα ήρθε εύκολα και έτσι φθάσαμε στη σημερινή αναμέτρηση. Με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει Ηνωμένες Πολιτείες και Μεξικό στη τελική φάση της Νοτίου Αφρικής. Παρόλα, αυτά, σήμερα θα απουσιάσει το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο επιθετικός Νταβίντ Σουάζο, που είναι τραυματίας. Αντίθετα, αποθεραπεύτηκε και θα μπορέσει να βοηθήσει ο Μίλτον Νούνιες.


Στην αντίπερα όχθη, αν ο Καναδάς θέλει να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια θα πρέπει να πάρει σήμερα το «διπλό». Στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό το πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Πολλά τα προβλήματα για τον τεχνικό Ντέιλ Μίτσελ στα οποία καλείται να βρει λύσεις. Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Σέριου (Ντάλας) και ο μέσος Ντι Ροσάριο (Χιούστον) και τραυματίες οι μέσοι Ιμχόφ (Μπόχουμ) και Φαράν (Νόρτζελαντ). Αντίθετα, επιστρέφει ο μέσος Μπερνιέ που εξέτισε και έκπληξη αποτελεί η κλήση των αμυντικών Πόζνιακ (Νταντί), Χαρμς (Τορόντο) και του τερματοφύλακα Βάγκενααρ (Γέοβιλ).

Να εξασφαλίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση θέλει η Ονδούρα και έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει. Θα στηρίξουμε τον «άσο» παρέα με το under, ενώ θα κλείσουμε ποντάροντας ότι δεν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΝΔΟΥΡΑ: (Ρεϊνάλντο Ρουέδα), Φαλαδέρες, Φιγκερόα, Τόμας, Μπερνάντεζ, Μεντόζα, Γκεβάρα, Παλάσιος, Μ. Νούνιες, Ιζαγκουίρε, Ρ. Νούνιες, Κόστλι.

ΚΑΝΑΔΑΣ: (Ντέιλ Μίτσελ), Χίρσχφελντ, Σταλτέρι, Κλουκόφσκι, Χάστινγκς, Ντε Γκούζμαν, Μπερνιέ, Ρατζίνσκι, Γκέρμπα, Χούτσινσον, Ντε Ροσάριο, Σέριουξ.

Η πρότασή μου

Αποτέλεσμα αγώνα:            1  (VISTABET 1.55)
Σύνολο τερμάτων:              under  (INTERWETTEN 1.90)
Σκοράρουν και οι δύο:         ΟΧΙ  (SPORTINGBET 2.05)



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha